Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vintage Vacation
Indoorcamping
1 - 8 personen
vanaf € 760 per weekend

Unieke groepsaccommodatie onder de rook van Amsterdam

Vintage Vacation is een bijzondere indoor camping, bestaande uit vier retro caravans in een loods, met weids uitzicht. Zoek je een bijzonder adres voor een vriendinnenweekend of familie-uitje, origineler dan dit ga je het nauwelijks krijgen.

Retro kamperen op de indoor camping

In de weilanden net buiten Weesp vind je de boerderij van Nico, Irmgard en Anna. Achter de koeienstal, waar nog dagelijks gemolken wordt, is met liefde een Bijzonder Plekje gecreëerd: een kleinschalige groepsaccommodatie in de vorm van een indoor camping. Vier oude caravans brengen je terug in de tijd. Hier logeren is één brok nostalgie. Wedden dat je regelmatig ‘oh’ en ‘ah’ roept en dat je je ineens weer van alles herinnert van toen.

Zo’n indoor camping heeft een heleboel voordelen. Je bent niet afhankelijk van mooi weer, je drijft je tent niet uit en je hoeft niet met je WC-rol onder je arm naar het toiletgebouw. Dat is niet het enige fijne hier:  elke caravan heeft zijn eigen retro badkamer en keuken, het weidse uitzicht van het grote terras krijg je cadeau en er zijn leenfietsen beschikbaar. Dus plan een datum en kom gezellig logeren! Vintage Vacation heeft plek voor acht personen in de vier caravans.

Wat ga je doen tijdens je Vintage Vacation?

Allereerst mooie herinneringen maken! Hoe leuk is het om hier samen met vrienden, vriendinnen of familie een paar dagen door te brengen. Aan lange tafels te eten, samen naar de sterren staren, ouderwets bij te kletsen zonder prikkels van buitenaf, een liefdesbrief te tikken op de vintage typemachine… Wil je er op uit? Fiets over de dijk langs de slingerende Vecht naar Weesp, neem de trein naar Amsterdam, bezoek het Muiderslot of Fort Uitermeer, volg de Hollandse Waterlinie of breng de dag door op de indoor camping. Uniek!

Bezig...
Ga naar de website


Vintage Vacation Lange Muiderweg 30, 1382LA Weesp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: