Even geduld...

Een vriendinnenweekend organiseren is zo leuk! Niet alleen om gezellig bij te kletsen en samen te lachen, maar ook om met elkaar leuke activiteiten te ondernemen en ervaringen te delen. Ben jij aan de beurt om het weekend te regelen? Ik tip je Erfgoedlogies D’Ouffenhoff in het Limburgse Baarlo. Een prachtige locatie met eindeloos veel mogelijkheden voor een leuk programma.

Erfgoedlogies D’Ouffenhoff

Hoeve D’Ouffenhoff ligt in kasteeldorp Baarlo, op loopafstand van de Maas. De hoeve bestaat uit verschillende cottages en XXL vakantiewoningen, met plaats voor 2 tot 16 personen. De huizen zijn sfeervol en gezellig ingericht. Landelijk, een beetje romantisch, comfortabel en helemaal van deze tijd. Voor elke vriendinnengroep is er een fijne plek! Keuze genoeg!

Met Erfgoedlogies D’Ouffenhoff als uitvalsbasis heb je gegarandeerd een geslaagd weekend. Er is zoveel te doen en te ondernemen in de omgeving. We tippen je graag de leukste activiteiten. 5 tips voor een bijzonder vriendinnenweekend:

Eethoek met doorkijkje naar zithoek en slaapkamer

1. Samen naar Spa & Wellness Lomm

Een pareltje op het gebied van wellness, op slechts 15 autominuten afstand. Lekker een dagje samen ontspannen en eventueel genieten van een beauty behandeling. Kosten € 34,50 per persoon (normale tarief is € 43,50) voor een hele dag entree, het gebruik van badjas, handdoeken en slippers, en koffie of thee met een Limburgse vlaai.

2. Icewoman Workshop

Een ontzettend originele activiteit, waar jullie nog lang over na praten! In deze workshop leer je hoe je een ijzersterke mindset ontwikkelt, door je eigen lichaam te trainen om de kou te weerstaan. Door middel van eenvoudige ademhalingstechnieken optimaliseer je je gezondheid, kracht en geluksgevoel! Speciaal voor gasten van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff zijn twee workshops ontwikkeld, vanaf € 89,00 per persoon.

3. High Tea op Parhoeve De Middelt

Wat denk je van een heerlijke Boeren High Tea, vol met zoete en hartige lekkernijen. Eventueel uit te breiden met een tandemtocht, plezier gegarandeerd! Een mooie combinatie tussen lekker en leuk!  Vanaf 6 deelnemers, € 20,50 per persoon. Prijs met tandemtocht is € 27,50 p.p.

4. Happen en Stappen in kastelendorp Baarlo

Het dorp Baarlo ligt tussen de Peel en de Maas, in een mooie omgeving. Tijdens een wandeling ontdek je de omgeving en de kastelen die het dorp rijk is. Tussendoor proef je bij vier verschillende horecagelegenheden een heerlijk gerecht. Kosten bedragen € 35,00 per persoon.

5. Kok in je cottage

Aan het eind van de dag geen zin meer om de deur uit te gaan ? Laat je in de watten leggen door een kok aan huis!  D’Ouffenhoff heeft een huiskok, Chantal Sanders, die een smakelijk viergangen streekmenu kookt en serveert. Zij gebruikt de beste ingrediënten van de streek en het seizoen. Het arrangement is inclusief wijn, water en koffie of thee na. Prijsindicatie € 30,00 per gast, min. 8 gasten.

Dus pak die agenda’s, prik een datum en ga met je vriendinnen naar Baarlo! Bart & Liesbeth vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Praktische informatie:

Wat? Erfgoedlogies D’Ouffenhoff
Waar? De Berckt 12, 5991 PD Baarlo (Limburg)

Kom meer te weten over Erfgoedlogies D’Ouffenhoff

Ontdek ook deze plekjes: