Even geduld...

Recreatiepark TerSpegelt heeft dinsdag 12 januari de Vakantiebeurs Award voor meest innoverende product in de categorie Kampeer & Camping in ontvangst mogen nemen. 

Vakantiebeurs Award

Ieder jaar worden tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht de Vakantiebeurs Awards uitgereikt in verschillende categorieën. Met de innoverende nieuwe WaterLodges was TerSpegelt genomineerd in de categorie Kampeer & Camping. Door een vakjury en de stemmen van het publiek werden de winnaars bepaald. Tijdens de Vakantiebeurs vakdag op dinsdag 12 januari zijn de awards uitgereikt. Hierbij kwam Recreatiepark TerSpegelt met de nieuwe WaterLodges als winnaar uit de bus.

Innovatie met WaterLodges

“TerSpegelt biedt een mooi nieuw en innovatief product wat goed aansluit bij de wens van de reiziger die wil kamperen maar met de nodige luxe” aldus de vakjury van de Vakantiebeurs Awards. Innovatie is een belangrijk begrip bij Recreatiepark TerSpegelt. Ieder jaar weer komt het park met bijzondere faciliteiten en/of accommodaties. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan 9 nieuwe super-de-luxe WaterLodges óp het water. Dit zijn 8-persoons lodges gelegen op een vlonder op het water met eigen aanlegsteiger en hangmat boven het water. Glamping óp het water wordt hierdoor mogelijk. De vooruitstrevende blik en de innovatieve producten van het park zijn de reden dat TerSpegelt de Vakantiebeurs Award in ontvangst heeft mogen nemen.

Al eerder in de prijzen

Recreatiepark TerSpegelt viel al eerder in de prijzen. Zo werd het park door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het jaar 2015. Voor 2016 is TerSpegelt door de ANWB en het Duitse ADAC uitgeroepen tot Best camping. 

Meer weten? WaterLodge Brabantse Kempen