Even geduld...

Tijd nemen voor jezelf doe je meestal veel te weinig. Je wordt geleefd door afspraken, werk, gezin en dagelijkse beslommeringen. Hoe fijn is het om af en toe een moment voor jezelf te nemen. Even niets te hoeven, de drukte de drukte te laten. Bij de Five City Spa in Amsterdam weten ze als geen ander wat goed voor je is! Verwen jezelf met een massage of facial en ga opgeladen weer naar huis.

Een oase van rust in de stad

Net als de Five City Spa in Utrecht is ook deze spa in Amsterdam een oase van rust. En dat is best verwonderlijk gezien de ligging in hartje stad: in de Pijp dicht bij de Heineken Experience en het Rijksmuseum. Stap binnen bij de spa in de Eerste Jacob van Campenstraat en ervaar rust vanaf de allereerste minuut.

Massages op maat

Een gastvrouw heet je welkom en plaatst je aan een lange robuuste tafel met verse bloemen, tijdschriften en een intake formulier. Kijk even om je heen om het stoere maar toch serene interieur in je op te nemen. Op het formulier geef je aan hoe je je treatment wilt personaliseren. Heb je gereserveerd voor een massage, dan kies je je eigen geur en muziek. Of je laat je verrassen! Je kunt aangeven welke delen van je lijf extra aandacht nodig hebben en welk ‘pressure level’ je fijn vindt. Een van de masseuses haalt je op en dan begint het grote ontspannen. Het kopje biologische thee na afloop met een chocolaatje is de perfecte finishing touch.

Je hebt de keuze uit de volgende massages:

  • full body massage
  • een rug-nek-schouder massage
  • een voetmassage
  • of een zwangerschaps massage

De facials van de Five City Spa

Naast massages biedt de Five City Spa in Amsterdam ook gezichtsbehandelingen. Een reinigende behandeling, een collageen boost voor je huid, een bio lift of een gezichtsmassage. Na een uitgebreide huidanalyse volgt je behandeling, waarna je tien jaar jonger de deur uit loopt.

Mijn ervaring:

Ik vind een massage meestal een beetje spannend en ben niet altijd op mijn gemak als ik ‘uit de kleren’ moet. Herken je dat? Bij de Five City Spa maak je je geen enkel moment zorgen om je preutsheid. De vakkundige masseuse stelt je op je gemak en gaat heel discreet met je om. Het lukte me moeiteloos om me te ontspannen.

Praktische informatie:

Wat? Five City Spa Amsterdam met zes luxueuze behandelkamers
Waar? Eerste Jacob van Campenstraat 39, 1072 BC Amsterdam
Prijs? Vanaf € 35,- voor een voetmassage
Geopend: 7 dagen per week open van 10.00 -22.00 uur (zondag tot 19:00 uur)

Online je plekje reserveren? Five City Spa Amsterdam

Ontdek ook deze plekjes: