Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Fort Resort Beemster
Wellness & hotel
1 - 2 personen
vanaf € 135 per nacht
Ga naar de website

Bijzondere wellness in de Beemster

Fort Resort Beemster is een van de mooiste resorts van Nederland en zeker degene met de meest unieke locatie. Het fort is bijzonder in meerdere opzichten. Door de ligging in UNESCO werelderfgoed de Beemster polder, door het historische fort en door het unieke duurzame karakter van de wellness.

Van verwaarloosd fort naar luxe wellness

Midden in het oer-Hollandse landschap van de Beemster ligt dit indrukwekkende fort, een van de vijf forten van de Stelling van Amsterdam, óók werelderfgoed van UNESCO. Het vervallen fort is omgetoverd tot een luxe wellness, waar je komt om een dagje te onstpannen in een bijzondere omgeving. Voor een massage, gezichtsbehandeling, de spa, hamman, een paar uurtjes bij de haard, voor een bezoek aan een van de sauna’s, de wirlpool, het kruidenbad of een ontspannende yoga sessie. Bij mooi weer is het heerlijk op het strand, in een van de hangmatten of op het Bali eiland.

Ontspannen, dineren en logeren

Naast een dagje ontspannen in de wellness ben je bij Fort Resort Beemster ook van harte welkom in restaurant Poterne voor een culinaire beleving. Geniet ven dagelijks wisselend menu bestaande uit seizoensgerechten, in het fort of op het loungeterras. En hoe heerlijk is het dat je loom en lui van de spa in je badjas naar je kamer kunt voor een heerlijke overnachting? Het resort heeft luxe kamers en suites, in de gewelven met zicht op de fortgracht. Stoer, warm en comfortabel. In de voormalige fortwachterswoning net buiten de gracht vind je nog luxe kamers. De combinatie van wellness en hotel? Pure verwennerij!

Fort Resort Beemster: weldadig, sfeervol, persoonlijk en bijzonder toch persoonlijk -> een warm bad

 

Ga naar de website


Familie wellness dagen

Lazy Sunday’s en familie dagen elke laatste zondag van de maand, ook spa en massagesFort Resort Beemster Nekkerweg 24, 1461 LC Zuidoostbeemster

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: