Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
NatuurSpa Landschot
Wellness
1 - 10 personen
vanaf € 67 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Een unieke kleinschalige spa / wellness

NatuurSpa Landschot is hét adres voor iedereen die houdt van een dagje ontspannen in een mooie omgeving. Een dag wellness in een luxe omgeving, genieten van rustgevende behandelingen met producten uit de natuur.

Kuren in de natuur

De NatuurSpa in Hoogeloon biedt een bijzonder wellness concept. Op een prachtige locatie midden in de natuur vind je een unieke combinatie van plattelandsbeleving en lichaamsbehandelingen. De NatuurSpa is modern vormgegeven, binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over. De behandelingen en producten in de NatuurSpa zijn samengesteld uit datgene wat de natuur ons geeft. Verwen jezelf met een dag genieten in de broodoven, stomen in het hooi, een kleibehandeling en dompelen in de wei. Liever in slaap wiegen of stomen in de kruidenoven tussen de dennentakken? Na een dag bij de NatuurSpa voel je je herboren.

Baden, buitenlucht en zoete dromen

Na zo’n heerlijke dag in het hooi en in de buitenlucht blijven slapen? Naast de NatuurSpa liggen de luxe en comfortabele kamers van Gasterij Landschot. Natuurlijke materialen en sobere tinten sluiten perfect aan bij de sfeer in de spa. Een fijne combinatie!

Bezig...
Ga naar de website


NatuurSpa Landschot Heieind 6 5528 NT Hoogeloon

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: