Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Wellness weekend
Wat is nog lekkerder dan een weekendje er even helemaal tussenuit? Datzelfde weekend (of weekje) weg, maar dan in een accommodatie met eigen wellnessvoorzieningen! Zo geniet je (drie)dubbelop: een fijne accommodatie, misschien wel bij een stad die je wilt verkennen of juist midden in de natuur – en dan ook nog eens elke dag een sauna, bubbelbad of andere vorm van wellness ter beschikking.

Verwen jezelf met een weekendje wellness

Meer »

Van infraroodsauna tot hot tub tijdens je wellness weekend

De wellness-voorzieningen die B&B’s, boutique hotels en andere accommodaties bieden, zijn natuurlijk kleinschaliger dan in grote wellnesscentra. Daar staat tegenover dat je er in alle rust van kunt genieten. Stel je eens voor: kijk jij straks naar de zonsondergang vanuit de houtgestookte hot tub in de tuin van je vakantiehuisje? Of verwen je je spieren na een dag lang shoppen of wandelen met de infraroodsauna in jouw appartement? Misschien kun je zelfs wel een masseur of schoonheidsspecialiste aan ‘huis’ laten komen!

Omdat kleinschalige accommodaties per definitie uniek zijn – dat vinden we er juist zo leuk aan –verschillen ook de wellnessvoorzieningen onderling. Alle bijzondere plekjes die je hier vindt, hebben wellnessmogelijkheden – maar kijk voor je boekt goed wat er precies geboden wordt.

Blote voeten die omhoog steken in een houten hot tub
Samen in de hot tub

De leukste huisjes met hot tub

Herboren na je weekendje wellness

Niet alleen voor je spieren is zo’n warme wellnesservaring erg prettig – je wordt er ook nog eens heerlijk ontspannen van. Dat fijne gevoel zorgt ervoor dat je al na een paar dagen weg het gevoel hebt dat je veel langer op vakantie bent geweest. Je hebt de dagelijkse sleur achter je gelaten, nieuwe indrukken opgedaan, heerlijk geslapen en voelt je dankzij alle wellness van top tot teen relaxt. Wat wil je nog meer?

Vind jij wellness en een weekendje weg ook zo’n ideale combinatie? Dan vind je hier alle bijzondere plekjes die we voor je hebben gevonden met eigen kleinschalige wellnessvoorzieningen.

Iets te vieren? Vier het met bubbels!

Een stapeltje opgerolde handdoeken met een houten tobbe en brandende kaas.


Verwen jezelf met een weekendje wellness

Even de dagelijkse sleur ontvluchten? Boek een weekendje wellness en je gaat opgeladen weer naar huis. De fijnste adressen!