Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B Westersingel
Luxe bed and breakfast
1 - 2 personen
vanaf € 155 per nacht incl. ontbijt

Luxe overnachten in Dokkum

B&B Westersingel is een luxe B&B voor twee personen, gelegen aan de Westersingel in de Friese stad Dokkum. De B&B is van Jojanneke, die van haar droom haar werk wist te maken. Als je dus ergens in goede handen bent, is het hier wel.

Een bed & breakfast met karakter

Bijna twee jaar duurde de verbouwing om van het verwaarloosde herenhuis weer een droomhuis te maken. Tijdens de renovatie van het karakteristieke pand kwam een uniek plafond tevoorschijn. Het is nu een van de bijzondere karakteristieken in de gastenkamer op de begane grond. Net als de originele stoere achterwand bij het bed en de hoge ramen.

Slechts 1 gastenkamer bij B&B Westersingel

B&B Westersingel heeft slechts één gastenkamer, volop privacy gegarandeerd dus. Je hebt een eigen entree en een ruime kamer tot je beschikking. Alles is er om even lekker samen te ontspannen. Vanuit het comfortabele bed uren staren naar het plafond, relaxen in het ligbad of met een boek in een van de gele fauteuils duiken. ’s Ochtends brengt Jojanneke het ontbijt, op de fiets, bij je aan de deur. Een goed gevulde mand, waarvan je bij mooi weer buiten voor het historische pand geniet.

To do in Dokkum

De B&B ligt aan de rand van de binnenstad, vlak bij de bolwerken. Je loopt zo het centrum in, maar zit ook zo in de natuur. Een wandeling over de bolwerken langs de stadsgrachten moet je zeker even doen. En wanneer Jojanneke je ontbijt brengt, vraag haar dan gelijk om wat extra tips, ze is een wandelende reisgids. Kom je toevallig een van de buren tegen, ze helpen je graag om Dokkum als ‘local’ te ontdekken. Doen dus, Dokkum!

 

Bezig...
Ga naar de website


B&B Westersingel Westersingel 39, Dokkum

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: