Even geduld...

De één gruwelt bij het zien van de vroege ochtend dauw en langzaam verkleurende bladeren. De ander is in de wolken bij deze eerste tekenen van de herfst. Persoonlijk hou ik van het najaar en de gezellige uurtjes bij het haardvuur waarbij een mooi glas wijn natuurlijk niet mag ontbreken.

V2lqbiBlbiB2aW55bCBtb2JpZWw0

En tja, in ons kleine kikkerlandje ontkomen we, hoe dan ook, niet aan de lange grijze dagen. Dan moeten we ze zelf maar een beetje inkleuren, toch?! Mochten de uitbundig gekleurde bladeren voor jou niet genoeg zijn dan heb ik hier de ideale herfsttip.

V2lqbiBlbiB2aW55bCBtb2JpZWw1

Herfstproeverij in Amerongen

Op zondag 8 oktober organiseert de Wijn en Vinylmobiel een herfstproeverij in de achtertuin van Formaat keukens aan de Rijksstraatweg 24 in Amerongen. Deze op het eerste gezicht bijzondere samenwerking blijkt bij nader inzien een perfecte match te zijn. Want zowel in de keuken als in de mobiele wijnbar staan wijn en lekkere hapjes centraal. De vintage sprite caravan past dan ook perfect in de landelijk stoere tuin waar alle herfstingrediënten van nature aanwezig zijn. Met de bakken vol vinyl en de heerlijke wijn zorgt de Grand Cru onder de vinyl dj’s voor een fijne blend van gezellige sounds en verrassende smaken. Herfst smaken in dit geval…

V2lqbiBlbiB2aW55bCBtb2JpZWw4V2lqbiBlbiB2aW55bCBtb2JpZWwyMg==V2lqbiBlbiB2aW55bCBtb2JpZWwxMA==V2lqbiBlbiB2aW55bCBtb2JpZWwyMw==

Culinair genieten

De aardse geuren en stevige smaken van de wijn en bijbehorende hapjes maken van deze proeverij een culinair hoogtepunt. Zoek, terwijl je proeft, je favoriete Golden Oldie uit en dans je herfstdipje weg in de boomgaard of bij het kampvuur. Van 14.00 tot 17.00 uur zijn jong en oud van harte welkom om de herfst te komen proeven. Er is ruimte genoeg voor de kinderen om lekker rond te rennen, limo te tappen en zelf smores te maken bij het vuur. En heb je deze middag de smaak gevonden die jou de komende grijze dagen door gaat helpen, dan kun je natuurlijk altijd wat bestellen voor thuis.

V2lqbiBlbiB2aW55bCBtb2JpZWw5V2lqbiBlbiB2aW55bCBtb2JpZWwyMA==

Praktische informatie:

Wat? Wijn en Vinyl mobiel proeverij 
Waar? Formaat keukens – Rijksstraatweg 24 in Amerongen
Hoe laat? Van 14.00 – 17.00 uur
Entree? Gratis

Wijn wordt per glas (v.a. € 3,00) en per fles (v.a. € 16,00) geschonken.Daarnaast zijn er diverse lekkernijen tegen scherpe prijzen verkrijgbaar.

Mocht het onvoorspelbare herfstweer deze dag niet meezitten, dan plannen we een andere dag. Daarvan houden we je op de hoogte via de Facebook pagina van de Wijn en Vinyl mobiel of op www.wijnenvinylmobiel.nl. Gelieve ook via één van deze kanalen te reserveren als je dit sfeervolle evenement niet wil missen.