Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Wijnlodge Wijnboerderij Welgelegen
Vakantiehuis op de Veluwe
1 - 6 personen
vanaf € 90 per nacht

Bijzonder overnachten in een Wijnlodge

Op Wijnboerderij Welgelegen ligt een luxe en duurzame 6-persoons vakantiewoning, de Wijnlodge. Kom overnachten in een origineel wijnvat en ontdek deze heerlijke plek voor jong en oud aan de rand van de Veluwe.

Op vakantie tussen de wijnranken

De Wijnlodge ligt op Wijnboerderij Welgelegen. Wat voorheen een oude wagenloods was, is nu een comfortabel en sfeervol vakantiehuis, geheel zelfvoorzienend met zonnepanelen en een warmtepomp. Wat direct opvalt als je binnenstapt, is het indrukwekkende wijnvat. Het originele en gebruikte vat (van 7000 liter) is nu een comfortabel en knus tweepersoons bed. Wat nog meer opvalt? De sfeervolle zithoek met houtkachel, de grote ramen met zicht op de mooie tuin en het moderne kookeiland. Stoere authentieke balken vormen een mooi contrast met het eigentijdse karakter van de woning. Naast de ‘master bedroom’ in het wijnvat is er een aparte slaapkamer, met vier goede bedden. Deze kamer kan gesplitst worden in twee slaapruimtes. Daarnaast is er een badkamer met douche en bad.

Wijnboerderij Welgelegen voor jong en oud

Bij de Wijnlodge hoort een ruime, omheinde tuin. Veilig voor de kinderen, ideaal. Voor zowel kleine als grotere kinderen is er veel te doen en spelen. Er is een speeltuintje en een dierenspeelweide. Op de boerderij wonen paarden, Schotse hooglanders, geiten, kippen, konijnen, honden en een kat. Verse eitjes bij het ontbijt? Rapen maar. Zin om te knuffelen? Zoek de geitjes, konijnen en kippen op. Vanaf je terras heb je zicht op de speeltuin en -weide, ook fijn voor jou.

Bij de boerderij is een wijngaard aangeplant met 900 druivenstokken. Wijnliefhebber? De eigenaren vertellen je graag over de plannen en de wijngaard.

Vakantie op de Veluwe

Zin om eropuit te gaan? De Veluwe ligt aan je voeten. Fietsen, wandelen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem ook de tijd om een van de Klompenpaden te verkennen. Dwars door de weilanden, langs akkers en boerderijen. Dichtbij ligt het toeristische Voorthuizen, leuk om een terrasje te pikken, of neem een picknick mee naar de zandverstuiving bij Kootwijk. Een prachtig stukje Nederland!Wijnlodge Wijnboerderij Welgelegen Garderbroekerweg 83, 3774JC, Kootwijkerbroek

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: