Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Wikkelhouse Gorssel
Natuurhuisje
1 - 4 personen
vanaf € 445 per midweek
Ga naar de website

Bijzonder overnachten in de Achterhoek

Zoek je een bijzonder plekje in de Achterhoek? Ga overnachten in een Wikkelhouse in Gorssel. Een duurzaam, kartonnen, huisje voor vier personen, op het erf van de Stayokay.

Het Wikkelhouse in Gorssel

Het Wikkelhouse in Gorssel staat op het terrein van de karakteristieke Stayokay, een onlangs gerenoveerd jachthuis. Het Noorse huis beschikt over een gezellig restaurant (in natuurlijke sfeer), een knusse zithoek bij de open haard en een mooi terras in de grote tuin. Als gast in het Wikkelhouse mag je gebruik maken van deze faciliteiten van de Stayokay. Én je krijgt er ook een heerlijk ontbijt geserveerd.

Het huis, gemaakt van gerecycled karton, staat aan de rand van het terrein. Door het grote raam heb je een weids uitzicht over de weilanden. Hoewel het huisje klein is, is alles aanwezig voor een aangenaam verblijf. Vier slaapplaatsen verspreid over een tweepersoons bed en een stapelbed. Een badkamertje met douche en toilet, een keuken met twee pitten, koelkast en Nespresso koffieapparaat. Aan de voorkant van het huisje vind je de zit- en eethoek, in hippe kleuren en helemaal van nu.

Bijzonder overnachten in de buurt van Deventer

Het dorpje Gorssel en de Kring van Dorth vind je tussen de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Plan gerust een dagje uit naar een van deze steden vanuit je Wikkelhouse. Breng zeker ook een bezoekje aan het Gebakhuus, een bijzonder plekje voor een kopje thee met taart. Ontdek het coulissenlandschap van de Achterhoek, ga fietsen, wandelen of bezoek Museum More.

Ga naar de website


Wikkelhouse Gorssel Dortherweg, Kring van Dorth

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: