Even geduld...

Afgelopen weekend waren we een nachtje logeren bij B&B Slapen in het Bos, een prachtige B&B in de bossen bij Apeldoorn. Dit nachtje voelde als een complete vakantie, zo fijn en ontspannen was het. 

B&B Slapen in het Bos

De zon scheen terwijl we over de bosweg naar de B&B reden. Over het wildrooster heen, de onverharde weg op en je bent alleen in het bos. Heerlijk! Na ongeveer 1,5 kilometer sta je bij de B&B van Marielle, een houten huisje in het groen. Stap binnen in een oase van licht. Grote ramen, alles wit en mooie, hippe accessoires maken het huisje tot een plek waar je wel zou willen wonen. Kleine details laten je glimlachen. Een veer op de muur, een kussen van een pinguin, een hertje in de sneeuw… Alles klopt en is even mooi! Zelfs de kerstversiering is afgestemd op het huisje, subtiel en sfeervol.

Cocoonen in het bos

Zo fijn ook om even niets te hoeven… Je kunt eindeloze wandelingen maken vanuit de B&B, met de (gratis) fietsen naar Apeldoorn gaan of door het bos fietsen, maar ook gewoon lekker zijn. En dat is FIJN! Houtkacheltje aan, staren naar de bomen, aandacht voor elkaar. 

Dat wij niet de enigen zijn die het hier fijn vinden is wel duidelijk. Slapen in het Bos is een van de meest gewilde plekjes van Bijzonder Plekje en al lang van tevoren volgeboekt.