Even geduld...

Dol op lezen? Verslind jij tijdens je (zomer-)vakantie ook stapels boeken? Ben je fan van de boeken van Suzanne Vermeer en Linda van Rijn? Dan lees je het boek ‘Ibiza’ van Kiki van Dijk vast en zeker ook met plezier. We mogen 3 exemplaren weggeven van dit spannende boek, doe je mee?

Over Ibiza

Maggies leven is perfect. Succesvol ondernemer, moeder, echtgenoot, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Haar bruisende ontbijtketen is een doorslaand succes. Vestigingen in acht steden en ook nog eens genomineerd voor ondernemer van het jaar! Om bij te komen van alle hectiek geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Twee weken voor zichzelf, op yogaretreat bij haar jeugdvriendin Floor. Terug naar het spirituele eiland, waar ze als student de eerste houseparty’s meemaakte.

Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, eindigt plotseling in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en een mysterieuze verdwijning, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Of zijn het de geheimen van Maggie zelf die haar in gevaar brengen?

‘Een aanrader voor diegenen die een middagje op het strand een spannend boek willen lezen.’ – Vrouwenthrillers.nl

Winnen?

Wil jij dit spannende boek winnen voor tijdens je vakantie of voor op een zalige zomerse dag? We mogen 3 exemplaren weggeven!