Even geduld...

Met de kerst in aantocht worden er door het hele land gezellige & sfeervolle kerstmarkten georganiseerd. Ook de Bijzondere Plekjes 'Tussen Koe en Kroonluchter' en 'it flinkeboskje' organiseren een winterfair. Kom alvast in de kerststemming tijdens je bezoek aan een van deze wintermarkten.

5e flinke Winter fair op 13 & 14 december

Op zaterdag 13 en zondag 14 december vanaf 11:00 uur ben je van harte welkom op de flinkefarm 'the most wonderful time of the year' in! Tijdens de flinke Winter fair is alles aanwezig om de winter te vieren. Zo'n 40 deelnemers presenteren de mooiste en lekkerste seizoen producten, feestelijk gedekte tafels, kinderkleding en woon accessoires! Houtkachels, vuurkorven en honderden lichtjes zorgen voor extra sfeer en warmte buiten op het erf, in zowel verlichte en verwarmde tenten, als ook, binnen in de grote boerderij.

Er is live muziek en voor de kinderen stoere knutselworkshops. Handen warmend aan het vuur kunnen bezoekers genieten van heerlijke huisgemaakte taart, warme chocolademelk en een glaasje glühwein. Kom ook gezellig samen de kerstinkopen doen op zaterdagavond!

Praktische informatie:

Locatie          : de flinkefarm op Flinkeboskje 2 te Hemelum
Datum           : zaterdag 13 en zondag 14 december 2014
Tijd                : zaterdag van 11:00 tot 20:00 en zondag van 11:00 tot 18:00
Auto's            : gratis parkeren in het weiland
Entree           : 2,50 euro volwassenen / 1,00 euro voor kinderen tussen 4-12 jaar

Brocante Winter Farm Fair 13 december

Logeerderij Tussen Koe en Kroonluchter organiseert elk jaar een sfeervolle brocante fair. Vuurkorven, de geur van gluhwein en warme chocolademelk en brandende kaarsen bepalen de sfeer op de boerderij van Lisette. 25 brocanteurs presenteren hun mooiste artikelen. Neem 13 december gerust je vriendinnen, familie en/of collega's mee. De Kerstman heeft een bijzondere verrassing! Alle bezoekers aan de Brocante Winter Farm Fair maken kans op een gratis weekendje logeren tussen Koeien & Kroonluchters. (te reserveren in de maand januari met max. 6 personen).

Praktische informatie:

Locatie          : Logeerderij Tussen Koe en Kroonluchter te Diessen
Datum           : zaterdag 13 december 2014
Tijd                : zaterdag van 11:00 tot 19:00
Entree           : 2 euro p.p. incl. 1 consumptie