Even geduld...

Arnhem kleurt WIT tijdens het weekend waarin de zomer begint. Op 21 & 22 juni 2014 vindt er een veelzijdig evenement plaats in de binnenstad van Arnhem onder de naam WIT WKND Arnhem. 

Modestad Arnhem organiseert in samenwerking met winkels en horeca tal van activiteiten, waaronder modeshows, straattheater, muziek en dans. Bezoek de bijzondere pop-up shops en geniet van een mooie zomeravond op een van de pop-up terrassen. Kom in het WIT en laat je verrassen door het veelzijdige programma, verspreid over twee dagen.

Blijven dineren?

Op zaterdagavond staat het WIT diner op het programma. In de Gruyterpassage (Musis Kwartier) kun je aanschuiven bij een groots zomers feestmaal, waar zo'n 100 gasten in het wit samen aan tafel gaan. Geniet van heerlijke Italiaanse hapjes, salades, zomerse gerechten vergezeld door goede wijn en muziek, poëzie en een mode accent. Samen de langste dag van het jaar beleven.

Blijven slapen?

Het moderne Modezhotel heeft een speciale aanbieding voor het WIT weekend. Overnacht in een van de bijzondere designkamers, ingericht door Nederlandse mode-ontwerpers, voor een speciaal tarief van €99,00 per overnachting incl.

– een uitgebreid Modez ontbijtbuffet met het luxe servies van Piet Paris

– welkomstglaasje Champagne

– Gratis WiFi, Nespresso en Rituals amenities op de kamer

– Shopping gids met alle leuke winkels van Arnhem

– Plattegrond van het Modekwartier met een route om alle bijzondere boetiekjes te ontdekken