Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Z’ANDvillas
Luxe vakantiehuizen
4 - 8 personen
vanaf € 625 per midweek

Villa's op loopafstand van zee

Z’ANDvillas biedt luxe vakantiehuizen in Zeeland, direct achter de duinen in Kamperland, op loopafstand van het Banjaardstrand. De design villa’s bieden je alles voor een ontspannen vakantie aan zee.

Z’ANDvillas op vakantiepark Groote Duynen

Verspreid in aangelegde duinen en langs het water liggen op vakantiepark Groote Duynen de villa’s met plaats voor 4-8 personen. De ruime villa’s zijn van alle luxe voorzien. Ze beschikken over meerdere slaapkamers en badkamers, een Finse sauna en enkele villa’s hebben een jacuzzi. Grote ramen, een schuifpui naar het terras; binnen & buiten lijken in elkaar over te lopen.

Of je nu kiest voor een villa aan de Waterlijn, Zandbank of Duinvallei, je kiest voor luxe. Niet alle villa’s zijn gelijk qua interieur en faciliteiten, wat ze wel gemeen hebben zijn de extra services die je bij je verblijf kunt reserveren. Een privé les yoga aan het strand? Een chef-kok aan huis? Tai-chi in het zand?

Vakantie in Zeeland

Een vakantie aan zee is 365 dagen per jaar een goed idee. Vanuit de Z’ANDvillas kun je te voet naar het Banjaardstrand, waar je ook een gezellige strandtent vindt. Graag wandelen? De Groote Duynen liggen naast natuurgebied de Schotsman. Dit bijzondere stukje natuur, met zowel bos als duinen, grasland en kleine meertjes, grenst direct aan het Veerse Meer, waar je dus ook te voet naar toe kunt. Een zeilbootje huren op het Veerse Meer, uitwaaien aan zee, de Deltawerken bewonderen, naar het charmante stadje Veere; de mogelijkheden zijn talrijk tijdens je vakantie bij Z’ANDvillas. Vergeet vooral ook niet te genieten van je mooie verblijf. Z’ANDvillas Veerweg 3, 4493 AL Kamperland

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: