Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Zee van Tijd
Hotel Restaurant Winkel
1 - 2 personen
vanaf € 80 per nacht

Gezellig hotel restaurant op Ameland

Hotel restaurant Zee van Tijd is een gezellig en gemoedelijk hotel op Ameland, in het pittoreske Nes. Op slechts tien minuten van de boot en op 2 kilometer van het strand is Zee van Tijd een heerlijke uitvalsbasis om een paar dagen uit te waaien en op te laden op de Wadden.

Zee van Tijd: hotel, restaurant en winkel

Hotel Zee van Tijd heeft tien kamers, heerlijke suites die allemaal anders zijn. Ingericht in dezelfde frisse en lichte eilandstijl, maar verschillend van grootte. Van een lieve Mini Suite tot een Royal Suite, allemaal geschikt voor twee personen. Op de grotere kamers kan een kinderbed geplaatst worden. Geniet van de luxe van een kingsize bed, een regendouche (sommige suites hebben een royaal bad), een koelkast, vloerverwarming en een Nespresso-apparaat (met cups) op je kamer. Een aantal kamers heeft een eigen zitje, maar liever zak je af naar het gezellige restaurant of tijdens mooie dagen naar het terras.

Restaurant Zee van Tijd is helemaal van deze tijd ingericht, met opvallende sfeerbepalende elementen zoals de okergele tegelwand en de houten wand. In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse en (waar mogelijk) Amelandse streekproducten. Kom hier ontbijten, lunchen, borrelen of dineren in een warme en gemoedelijke sfeer. Loop binnen voor de Famous Flammkuchen, kroketjes van de Wad’n keuken of kies voor de High Tea of High Wine van Zee van Tijd. Gezellig en lekker!

Ben je enthousiast over het interieur van het hotel en wil je die sfeer graag ook voor thuis? Loop binnen in de winkel aan de Kerkstraat in Nes, waar je een deel van de accessoires uit het hotel terugvindt in de collectie. Daarnaast nog tal van mooie woonartikelen van o.a. de merken Fatboy, Meyer Lavigne en Puik Art. Loop binnen voor een souvenir, de smaak van Ameland, kunst en servies.

Wat ga je doen op Ameland?

Hotel Zee van Tijd ligt centraal op het eiland, in het gezellige Nes. Vanuit hier fiets je in enkele minuten naar het strand of de andere kant van het eiland. Een Nobeltje drinken, de vuurtoren beklimmen, lange strandwandelingen maken… Je verveelt je geen moment op Ameland. Een bijzondere ervaring is een Eco Safari, een 100% elektrische ontdekkingstocht met stoere terreinwagens. En loop ’s avonds eens naar het strand, voor een van de meest heldere sterrenhemels van ons land.Zee van Tijd Rixt van Doniastraat 18, 9163 GR Nes

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: