Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Zeegser Duinen
Vakantievilla's
2 - 8 personen
vanaf € 285 per weekend
Ga naar de website

Luxe vakantiepark in Drenthe

Zeegser Duinen, een kleinschalig vakantiepark van Dutchen, ligt midden in Nationaal Park de Drentsche Aa. De architectuur en uitstraling van de vakantiewoningen past goed bij de omgeving, waardoor je je één met de natuur voelt. Een luxe villa van Dutchen in combinatie met deze omgeving is alles wat je nodig hebt om je batterij op te laden. Een lange wandeling, relaxen in de hot tub of sauna, een glaasje wijn bij de buitenhaard… Heerlijk!

Luxe villa’s voor 4 tot 8 personen

Op het park staan verschillende vakantievilla’s voor vier tot acht personen, elk voorzien van goede bedden, meerdere badkamers, een keuken met luxe inbouwapparatuur en Nespresso koffiemachine,  gezellige woonkamer met openslaande deuren, ruime tuin en fijne extra’s die je vakantie of weekendje weg nog comfortabeler maken. Welke extra’s dit precies zijn, verschilt per woning. Wat dacht je van een 8-persoons vakantievilla met hot tub of een 4-persoons suitelodge met sauna? Er is ook een suitelodge met een tuin met vuurplaats/buitenhaard en relaxte hangstoel!

De omgeving van Dutchen Zeegser Duinen

De Drentsche Aa is een natuurgebied in het noorden en midden van Drenthe dat zich kenmerkt door heiden, velden, zandverstuivingen, duinen, bossen, beekjes en vennen. Kortom, veel diversiteit waardoor geen enkele wandeling of fietstocht hetzelfde is. En ook voor een gezellig dagje winkelen of cultureel uitstapje is Park de Zeegser Duinen een prima uitvalsbasis, met 15 tot 20 minuten rijden ben je in Assen of Groningen. Of fiets naar Zuidlaren, op 5 kilometer, met diverse winkels, eetgelegenheden, het Zuidlaardermeer en het Sprookjeshof voor kinderen.

N.B. goed om te weten: het park is in aanbouw. De eerste luxe villa’s zijn opgeleverd. Bij de bouw van de overige villa’s wordt geprobeerd de overlast tot een minimum te beperken. Je verblijft nu voor een aangepast tarief.

Ga naar de website


Zeegser Duinen Schipborgerweg 8, 9483 TL Zeegse

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: