Even geduld...

Strandhuisjes… je ziet ze op steeds meer plekken aan de Nederlandse kust verschijnen. Niet zo gek, slapen en ontwaken aan zee is bijzonder. Voor even je eigen huis op het strand is een droom! Ik tip je de mooiste strandhuisjes in Zeeland.

Niet alleen zo’n strandhuisje is fijn, het is ook zo heerlijk om in Zeeland te zijn. Met het hoogste aantal zonne-uren van ons land heeft deze provincie echt een streepje voor. Tel daarbij de eindeloos lange en schone zandstranden, waar je zelfs hoog zomer nog een plekje vindt en je weet dat je geen betere bestemming kunt kiezen voor een vakantie aan zee.

Strandhuisjes Zonneweelde

Strandweelde, onder die noemer staan de strandhuisjes van Zonneweelde ook bekend. Die weelde snap ik maar al te goed. Want hoe bijzonder is het om wakker te worden in een van de strakke strandhuisjes op het strand bij Nieuwvliet-Bad.

Stranddroom

De huisjes van Stranddroom liggen in de buurt van de gezellige badplaats van Domburg. Je parkeert je auto onder aan de duinen, klimt een duinenrij over en staat aan zee. Hier wachten de 10 huisjes van Stranddroom. Gezellig en knus!

Slaapstrandhuisjes Groede

Het strand van Groede is prachtig, de Slaapstrandhuisjes van Groede nog mooier. Door de grote glazen gevels heb je altijd het gevoel buiten te zijn. Daarnaast bieden de ramen je een fantastisch zicht op zee, waar grote containerschepen langs varen. Het interieur is goed overdacht, elke centimeter van de strandhuisjes is benut. Op loopafstand een gezellige strandtent. Wat een leven!

Beach House Roompot

De strandhuizen van Roompot zijn het hele jaar door te reserveren, hoe heerlijk is dat?! Ja echt, ook in de winter is het zo fijn aan zee. Met een flinke storm of harde wind om uit te waaien en met een koude neus aan de wandel. Zalig om daarna in je eigen strandhuis weer op te warmen.

Zandpaviljoen Pier 7

Officieel geen huisjes, maar wel een heel bijzonder plekje om te slapen. Onder de boulevard in Vlissingen en óp het strand vind je Zandpaviljoen Pier 7. Met luxe kamers, deluxe suites en familiekamers, van waaruit je direct het strand op stapt. En met de luxe van een eigen strandpaviljoen, letterlijk naast je deur. Heerlijk om aan het einde van de dag iets lekkers te bestellen en op je eigen terras te laten bezorgen.

Terras met ligbedden, stoeltjes en een loungebank van bovenaf gezien.Opgemaakt tweepersoons bed met schemerlampjes, mintgroene sprei.

Bekijk alle bijzondere strandhuisjes in Nederland


Ook leuk om te lezen:
Getest: Strandhuisjes Groede Slapen op het strand, een bijzondere ervaring in de strandhuisjes van Strandcamping Groede. Marleen , 10 april 2014 Slapen: De mooiste strandhuisjes Een overzicht van de mooiste strandhuisjes in Nederland. Boek op tijd, ze zitten snel vol! Marleen , 9 november 2014 Zeeland: Vakantie? 5 redenen om te kiezen voor Zeeuws-Vlaanderen! Een weekendje of op vakantie naar Zeeland? 5 redenen om te kiezen voor Zeeuws-Vlaanderen! We vertellen je graag waarom je hier moet zijn. Marleen , 15 april 2017 Zeeland: 5x bijzonder overnachten op Walcheren Zeeland is een geweldige vakantiebestemming. Meer zon, meer zee. Bekijk de fijnste vakantieadressen op Walcheren. Marleen , 2 juni 2018 Zeeland: luxe vakantieadres Z’ANDvillas Op 10 minuten lopen van zee vind je luxe Z'AND villas, in Kamperland, vlakbij het Veerse Meer. Ontdek deze plek met villa's tot 8 personen. Marleen , 4 oktober 2018 Zeeland: Ontdek Vlissingen, stad aan zee 'Ken je de B van Vlissingen? Die staat voor de Bus naar Middelburg, je wilt hier namelijk zo snel mogelijk weg', zegt onze gids. Echt? Marleen , 9 maart 2019 Zeeland: Slapen achter de duinen Ontspannen en genieten terwijl het hele gezin mee op vakantie gaat? Het kan! Ontdek het zelf bij vakantiehuis Slapen achter de Duinen in Zeeland. Didie , 20 januari 2019 Zeeland: fietsen van Vlissingen naar Domburg Ben je op vakantie in Zeeland of zoek je een mooie fietstocht voor een dagje uit? Fiets van Vlissingen naar Domburg! Door duinen, langs zee... Marleen , 16 maart 2019