Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hoeve Hommerich
2-10 persoons appartementen
2 - 10 personen
vanaf € 270 per week

Vakantie in Zuid-Limburg

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap bij Gulpen ligt Hoeve Hommerich. Een unieke locatie, in een stiltegebied, met een prachtig zicht over de vallei. De boerderij ligt op een van de mooiste plekken van Limburg.

Appartementen in een hoeve

De graanschuur en stallen van de carré-boerderij zijn omgebouwd tot appartementen, geschikt voor 2 tot 10 personen. Landelijk ingericht, modern, comfortabel, met eigen terras en mooi uitzicht. Mijn favorieten zijn de Molenstal en de Grubstal, meest recentelijk verbouwd en sfeervol ingericht! Hou je van deze landelijke stijl? Dan vind je vast iets leuks in het winkeltje op de hoeve.

Op de boerderij

De hoeve is nog volledig in bedrijf. Boer Harry verzorgt met veel liefde de koeien. Het leuke is, je mag in de stallen kijken! Tijdens ons verblijf op de Hommerich zagen we drie kalfjes geboren worden en kregen we elke dag een vers eitje van eigen kippen!

Daar boven op de heuvel…

In elk seizoen is het genieten op de Hommerich van prachtige wandelingen en fietstochten. Wil je een dagje weg? Door de centrale ligging van Hommerich zit je zo in Maastricht, Valkenburg of bij het drielandenpunt in Vaals. Geniet van een vakantie in Limburg op een unieke locatie.

Bezig...
Ga naar de website


Hoeve Hommerich Hommerich 1 6271 NJ Gulpen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: