Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hoeve Hommerich
2-10 persoons appartementen
2 - 10 personen
vanaf € 270 per week

Vakantie in Zuid-Limburg

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap bij Gulpen ligt Hoeve Hommerich. Een unieke locatie, in een stiltegebied, met een prachtig zicht over de vallei. De boerderij ligt op een van de mooiste plekken van Limburg.

De appartementen van Hoeve Hommerich

De graanschuur en stallen van de carré-boerderij zijn omgebouwd tot appartementen, geschikt voor 2 tot 10 personen. Landelijk ingericht, modern, comfortabel, met eigen terras en mooi uitzicht. Mijn favorieten zijn de Molenstal en de Grubstal, meest recentelijk verbouwd en sfeervol ingericht! Hou je van deze landelijke stijl? Dan vind je ook vast iets leuks in het winkeltje op de hoeve.

Elke dag een vers eitje van eigen kippen

Op vakantie in Zuid-Limburg

In elk seizoen is het genieten op de Hommerich van prachtige wandelingen en fietstochten. De hoeve ligt boven de plaats Gulpen. Trek je wandelschoenen aan en start met een mooie wandeling vanaf je voordeur. De klim naar het uitzichtpunt op de Gulperberg mag tijdens je weekendje weg of vakantie hier zeker niet ontbreken. Of maak een wandeling langs de Kleine Geul naar Mechelen. Wil je een dagje weg? Door de centrale ligging van Hoeve Hommerich zit je zo in Maastricht, Valkenburg of bij het drielandenpunt in Vaals. Geniet van een vakantie in Limburg op een unieke locatie op een heuvel.

Bezig...
Ga naar de website


Hoeve Hommerich Hommerich 1 6271 NJ Gulpen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: