Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Boerderij ‘t Noordland
2-7 persoons appartementen
2 - 7 personen
vanaf € 210 per week

Vakantie op de boerderij in Drenthe

Boerderij ’t Noordland ligt op het Drentse platteland! Ga je knus logeren in het nostalgische appartement de Hilde of liever met het hele gezin in het mooie boerderij-appartement de Bedstee of de Baander?

Luister naar de stilte

Op het Drentse platteland geniet je van de stilte. ’s Ochtends wakker worden wanneer de haan kraait, ’s avonds met de kippen op stok. Duik in de Bedstee of dikke pret op de slaapzolder! Pas op dat je niet wakker ligt van de stilte.

De boerderij heeft drie appartementen in boerenstijl. Vakantiewoning de Bedstee (2 tot 4 personen) is mooi ingericht; modern, hip en landelijk met als verrassing voor de kinderen een zolderbedstee! Spannend om daar ’s avonds in te kruipen, na een dag in de buitenlucht. Appartement de Baander is geschikt voor zeven personen en de Hilde is een knus en nostalgisch ingericht appartement voor 2 personen (+ evt. 1 kind).

Eitjes rapen en groente oogsten

Overdag mag je helpen de dieren (pony’s, geiten, kippen) te voeren en je eigen groente oogsten in een van de moestuinen. Rondkijken, ruiken en proeven van wat het seizoen biedt. ’s Avonds een pizza bakken in de oven op het erf, samen komen bij het vuur in de Boerenschuur of genieten in de hot tub met een borrelplankje.

Aly & Johan laten je graag meegenieten van de rust & ruimte op het platteland van Drenthe. Niets moeten, de stilte ervaren en meegaan op het ritme van de dag en de seizoenen… Bijzonder overnachten in Drenthe bij ’t Noordland!Boerderij ‘t Noordland Wittelterweg 13 7986 PL Wittelte

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: