Even geduld...
Schrijf een recensie
Domein Holset
Wijndomein met B&B
1 - 2 personen
vanaf € 80 per nacht

Fijn om te zijn!

Bed & Breakfast Domein Holset ligt in het uiterste zuiden van Nederland, op een unieke locatie vlakbij Drielandenpunt Vaals. Daar waar het leven gemoedelijk voortkabbelt! In het pittoreske dorpje Holset vind je, tegenover het middeleeuwse kerkje, dit bijzondere plekje met prachtig uitzicht over het Limburgse Heuvelland. Zoals ze zelf zo mooi omschrijven: 'Eerst was er de plek, toen de wijn, vervolgens werd het een domein en nu kun je er te gast zijn'.  

Verbouwde boerderij met 6 bijzondere kamers

De boerderij op het domein is met veel zorg en met aandacht voor de omgeving verbouwd. Natuurlijke bouwmaterialen, warmtevoorziening uit eigen 'bron' en gerecycled regenwater zijn kenmerkend voor het duurzame karakter van het domein. De B&B heeft 6 designkamers, modern en comfortabel in een oud jasje. Elke kamer is anders, maar in elke kamer vind je een link naar de omgeving. Zo is er bijvoorbeeld kamer Natuur met prachtig behang met aren, kamer Industrie met steen, staal, kalk en zwart, verwijzend naar de kolenmijnen, en kamer Atelier waar je het liefst het uitzicht op de heuvels wilt vastleggen op schildersdoek. Kiezen wordt hier moeilijk! 
Niet alleen qua kamer, ook tijdens het ontbijt dat 's morgens voor je klaar staat in de keuken en bestaat uit heerlijke producten uit de streek. 

Nederland, België of Duitsland?

Wanneer je aankomt op het domein ga je direct een tandje lager. Onthaasten, genieten van de rust, even niksen en gewoon wat rondscharrelen, een rondje door de moestuin, het uitzicht op je in laten werken… Dat is eigenlijk al meer dan voldoende. Wil je meer, dan is er veel meer! Wandelingen over onverharde wegen starten bij de voordeur, oneindige fietsroutes leiden je langs de mooiste plekjes. Er zijn golfbanen in de nabijheid, het Drielandenpunt ligt om de hoek en steden als Maastricht, Aken en Luik zijn goed bereikbaar. 

De lekkerste wijnen

Uiteraard kun je niet naar huis zonder wat van die heerlijke bubbles van eigen bodem te hebben geproefd. Bubbles bij je ontbijt? Een kleine proeverij? Wijn mee naar huis? Loop even binnen in de wijnwinkel en laat je wensen weten. 

Bezig...
Ga naar de website
Kom je met een groep?

Domein Holset is ook te huur als groepsaccommodatie voor max. 12 personen!Domein Holset Holset 34-36 6295 NC Lemiers

Thema's uit dit plekje
{title}

Zomerse aanbieding Domein Holset

Zomerse aanbieding bij Domein Holset!

Actie bekijken