Even geduld...
Schrijf een recensie
Hei15
Design B&B en vakantiehuis
1 - 18 personen
vanaf € 110 per nacht

Design B&B op het platteland

Hei15 is een design B&B in de gerenoveerde boerderij van Julie en Stefan, niet ver van Maastricht in Sint Geertruid. De oude boerderijschuur is onder architectuur verbouwd tot een prachtige accommodatie met B&B kamers en een appartement.

Authentiek en design

Of je nu van wandelen of winkelen, van fietsen of relaxen houdt: je vindt bij Hei15 een warm thuis. Een oase van rust met een fantastisch uitzicht over de landerijen. Voor de bouw van Hei15 is gebruik gemaakt van duurzame en eerlijke materialen. Met veel zorg en aandacht is een verblijf gerealiseerd waar authenticiteit en strak design perfect samengaan. 

B&B, appartement en groepsaccommodatie

Hei15 bestaat uit vijf hippe B&B kamers, met oog voor detail ingericht, en een 6-8 persoons appartement. De hele accommodatie is ook voor groepen te reserveren. De stijlvolle inrichting, de heerlijke boxsprings en dikke dekbedden, de regendouche, het uitzicht, de gastvrijheid, de omgeving, het ontbijt… alles bij elkaar: pure verwennerij! 

Maastricht, Valkenburg of … helemaal niets!

Zin in een stedentrip? Maastricht ligt op nog geen 10 kilometer afstand. Ook Valkenburg, Aken en Luik liggen binnen bereik. Ga je liever de natuur in? Grensoverschrijdende wandel- en fietspaden starten vanaf de voordeur! Na een dag in de stad of actief te zijn geweest, hoef je de deur bijna niet meer uit, aan de overkant van de straat ligt een goed restaurant. Mocht je geen idee hebben hoe je dagen te vullen, Julie en Stefan hebben de fijnste tips voor je! 

Geniet – puur – beleef

Bezig...
Ga naar de website


Hei15 Heiweg 9 6265 NL Sint Geertruid

Thema's uit dit plekje