Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hut 16
Bed breakfast & Wellness
2 - 4 personen
vanaf € 240 per 2 nachten

Een geheim plekje in de stad

B&B & Wellness Hut 16 is een verborgen parel in Hanzestad Zutphen. Een beetje verstopt en dat is maar goed ook! Dit ‘geheime’ plekje wil je het liefst voor jezelf houden.

B&B voor max. 4 personen

Hut 16 ligt aan de rand van het historische centrum van Zutphen. Aan de buitenkant misschien niet heel bijzonder, maar zodra je de poort door gaat en binnen stapt, wacht je gegarandeerd een verrassing. In een voormalige timmerwerkplaats in de tuin vind je nu de bijzondere plek van Niels en Nans: een B&B met de ruimte en het comfort van een vakantiehuis. Je hebt hier volledige privacy, een gezellige woonkamer, eethoek, goed uitgeruste keuken, een ruime slaapkamer met als extra een hangmat, moderne badkamer en buiten een eigen terras met gezellig zitje. Kom je met kinderen of meer dan twee personen, dan vind je in de woonkamer een Murphy’s bed, een uitklap twijfelaar in een ‘kast’. Trek je terug met een stapel boeken, ontbijt op de tijd die jij kiest, draai plaatjes en zing, dans en lach!

Privé wellness

Voor extra quality time en pure verwennerij huur je de privé wellness erbij incl. Finse sauna, whirlpool jacuzzi en rainshower met lichtherapie. Luxe, comfortabel en met volledige privacy.

Zen in Zutphen

Mocht je de hut een keer willen verlaten, wat bijna onwaarschijnlijk is, het centrum van Zutphen ligt om de hoek. Op loopafstand vind je leuke winkels, restaurantjes, karakteristieke panden en hofjes, eeuwenoude straten.

Ontbijt erbij?

Bestel een ontbijt, voor de eerste ochtend van je verblijf, in de vorm van een goed gevulde koelkast. Heerlijk, ontbijt op je eigen tijd!Hut 16 Graaf ottosingel 159 7201BC Zutphen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: