Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B Het Olthuys
B&B en vakantiehuis
1 - 8 personen
vanaf € 145 per nacht

Vakantie in de Achterhoek

Het Olthuys is een bijzondere B&B in het buitengebied van Vorden. Gevestigd een prachtige gerenoveerde boerderij, waarbij de oude elementen met veel liefde gerestaureerd zijn. Een unieke combinatie van authentiek en hip, in basic chic stijl.

Natuurbeleving en gastvrijheid

Alleen al de weg naar B&B Olthuys toe is genieten. Een slingerende landweg door het coulissenlandschap van de Achterhoek. Glooiend en met vergezichten over akkers en velden met op de achtergrond de kerktoren van Kranenburg. Bij aankomst voel je je meteen in de watten gelegd door gastheer Gijs. In de winter brandt de haard in de grote gemeenschappelijke ruimte, de voormalige deel. Hier is een grote open keuken aanwezig, waar het ontbijt wordt bereid en die je kunt gebruiken wanneer je de hele B&B als vakantiehuis reserveert. In de zomer loop je door de openslaande tuindeuren het terras op. Regelmatig kun je bij Gijs aanschuiven voor een (h)eerlijk driegangen diner, persoonlijk bereid met ingrediënten uit de moestuin.

Ook te huur als vakantiehuis!

De B&B heeft twee sfeervolle gastenkamers, ingericht met mooie natureltinten. Ze liggen op de bovenverdieping, op de voormalige hooizolder. Beide kamers hebben als extra een bedstede met stapelbed en een eigen (open) badkamer met bad en stortdouche. Het Olthuys is naast B&B ook te huur als vakantiehuis, voor max. 8 personen. Met hele grote eet-, woonruimte, fantastische open keuken, groot terras en een achtererf met trampoline en schommel. Indien gewenst ook te boeken inclusief ontbijt.

Natuurkampeerterrein met één plek!

Bed & Breakfast Olthuys heeft ook een officieel Natuurkampeerterrein met één kampeerplek voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Kamperen in alle rust, met volledige privacy en de luxe van privé sanitaire voorzieningen. En… een groot natuurgebied als achtertuin. Het idyllische veld ligt aan de bosrand en is omsloten door glooiende akkers. Een paradijs voor de natuurliefhebber!B&B Het Olthuys Mosselseweg 5 7251 KT Vorden

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: