Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Rijsgaardhoeve
B&B en wellness
1 - 14 personen
vanaf € 127 per nacht

Romantische B&B met kleinschalige wellness

De Rijsgaardhoeve, een parel aan de rand van de Veluwe. Een prachtige plek, waar je niet alleen kunt overnachten in de bijzondere B&B, maar je ook in de watten kunt laten leggen in de kleinschalige wellness. Een verwenadres, of je nu komt voor een dag of langer! Een plek waar je gegarandeerd tot rust komt en waar diezelfde rust energie geeft.

Bijzonder overnachten

De overnachtingsmogelijkheden bij de Rijsgaardhoeve zijn verrassend. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua interieur. Op het erf staan drie authentieke plaggenhutten, waardoor je het gevoel krijgt terug te gaan in de tijd. Wanneer je echter over de drempel stapt, sta je in een wereld van luxe en comfort. Elke plaggenhut heeft een eigen en eigentijds interieur, met warme kleuren, een romantische bedstede, een zithoek met zalige houtkachel en moderne badkamer. De Turfstekershut heeft zelfs een tobbe als ligbad. Naast de plaggenhutten heb je ook de mogelijkheid te overnachten in een van de lodges. Net zo smaakvol ingericht en met een ruime living met zithoek en haard, een eethoek en keuken, een sfeervolle slaapzolder en een badkamer met ligbad. Het ontbijt met veelal streekproducten staat ’s morgens voor je klaar in de hooiberg of wordt naar wens geserveerd in een ontbijtmand aan je deur.

Wellness in een schaapskooi

De wellness in een authentieke schaapskooi is van een klasse apart. Kleinschaligheid en privacy staan voorop bij de bijzondere behandelingen. Een sauna voor twee, samen een modderbad, ontspannen in de hooistoven, relaxen in oma’s kruidenkeuken of dobber in de houtgestookte tobbe, zwem een paar baantjes in de natuurlijke zwemvijver en stap onder de molenraddouche.

Uitgerust en opgeladen weer naar huis! Of…. blijf lekker slapen! Dan heb je een extra dag om de omgeving te ontdekken. Maak een stadswandeling door Hanzestad Elburg, fiets over de Veluwe, wandel door de bossen en geniet, met volle teugen!

Bezig...
Ga naar de website
Trouwlocatie

De Rijsgaardhoeve is een officiële trouwlocatie! Wat een idylle, trouwen in zo’n mooie omgeving! Je hebt gelijk een bijzondere locatie voor je huwelijksnacht.De Rijsgaardhoeve Oostendorperstraatweg 22B 8081 RK Elburg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: