Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Villa Heidetuin
B&B en restaurant
1 - 4 personen
vanaf € 95 per nacht

Bijzonder overnachten op een landgoed

Villa Heidetuin is verrassend veelzijdig, een ‘hier-hoef-je-niet-meer-weg’ adres aan de rand van Bergen op Zoom. Een villa met een B&B, gites, suite, brasserie en een fantastisch terras, gelegen op landgoed Lievensberg met een grote parkachtige tuin met beukenlanen, bos, heide en picknickplaatsen.

B&B met een Frans tintje

Don & Ingrid hebben in de statige villa vijf charmante B&B kamers gerealiseerd, ingericht in een mix van brocante, landelijk en romantiek. Je proeft hier een stukje Frankrijk, maar dan met Brabantse gastvrijheid. Elke kamer is anders ingericht, van romantische (bruids-)suite met bad op pootjes tot stoere kamer Azur. Elke drempel die je overstapt zorgt voor een verrassing. Authentieke elementen zijn prachtig verwerkt in het hedendaagse interieur en worden afgewisseld door creatieve eigen ontwerpen. Een bedhoofd van wijnkistjes, ‘hangende’ nachtkastjes, een bed van pallets…. De moderne (inloop-) badkamers passen perfect in het geheel.

Gites en suite

Naast de villa staan twee nieuw gebouwde vakantiewoningen en een suite. Ruime, comfortabele woningen met rustgevende kleuren en materialen. Elke woning heeft plaats voor vier, er zijn twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken en eethoek en een terras voor de deur. Samen met de suite zijn de woningen te reserveren voor 10 personen.

Brasserie met veranda & geweldig terras!

Op de begane grond ligt de brasserie. Als gast ontbijt je hier of bij mooi weer op het terras in de ochtendzon. In de enorme tuin voor de villa liggen verschillende zitjes verspreid in het groen, van stoere loungebanken tot dromerige hangstoelen, gezellige aanschuiftafels en luie ligstoelen. In de tuin vindt ieder een favoriet plekje! De brasserie is dagelijks geopend (m.u.v. dinsdag) voor koffie met taart, lunch en later op de dag een aangeklede borrel. Het Franse gevoel komt ook bij de brasserie naar voren. Tijdens de zomermaanden organiseren Don & Ingrid enkele table d’hôte avonden.

In de grote tuin, op de veranda, bij slecht weer in de bibliotheek of in de salon, er is altijd een bijzonder plekje voor je waar je helemaal tot rust komt!

Bezig...
Ga naar de website


Villa Heidetuin Balsedreef 4 4624 RA Bergen op Zoom

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: