Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Vreemde Vogel
Buitenhotel
2 - 8 personen
vanaf € 125 per nacht

Overnachten in unieke accommodaties

De Vreemde Vogel spant de kroon als je het hebt over origineel overnachten! Het is een bijzonder buitenhotel op de rand van stad en natuur. Een verzameling van comfortabele nestjes, van vogelhuisje tot vliegtuig, van struisvogel tot papegaai. Romantisch voor twee, avontuurlijk met het gezin.

Vogelhuis, vliegtuig, raket of een andere Vreemde Vogel?

Een ding is zeker, Petra en Davy hebben met de Vreemde Vogel een uniek buitenhotel ontwikkeld. Een kindvriendelijke locatie met het comfort van een luxe hotel en de sfeer van een B&B. Je kunt overnachten in een papegaai of struisvogel, in een ijzeren vogel of Afrikaanse trekvogel, een waterhoen, vogelhuisje, raket of vuurvogel. Het is moeilijk kiezen uit het geweldig leuke aanbod van vreemde vogels. Ze hebben allemaal een totaal verschillend uiterlijk, maar de service en voorzieningen zijn gelijk. Altijd met privé-sanitair, een uitgebreid streekontbijt, opgemaakte bedden, verwarming en live vogelconcert. Zo tof!

Tuincafé en activiteiten

Naast het buitenhotel heeft de boerderij ook een tuincafé, waar je niet alleen terecht kunt voor een lekker kopje koffie, huisgemaakte taarten, verse broodjes, ijsjes of een borrel. Ook voor een vergadering, brainstormsessie of feest ben je van harte welkom. De Vreemde Vogel houdt van gezelligheid en organiseert daarom veel activiteiten. Van wijnproeverij tot cabaretdiner, van zomer ontdekdagen tot open atelier en van zeepkistenrace tot een rondleiding over de moestuin.

Zo vrij als een (vreemde) vogel!

Heb mooie dromen hoog in de bomen! En ben je vroeg uit de veren? Geniet dan van een vogelconcert, staar naar de boomtoppen… zweef nog even weg op een mooie dagdroom!

Wist je dat?

… je ook in de winter in zo’n warm nest kunt overnachten! De vogelhuisjes, ijzeren vogel en de struisvogel zijn heerlijk verwarmd.De Vreemde Vogel Van Baerlestraat 252 3132 EK Vlaardingen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: