Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
De Borgerij
16-persoons vakantiewoning
2 - 16 personen
vanaf € 515 per weekend voor 6 personen

Vakantiewoning in het groen

De Borgerij, een luxe 16-persoons vakantiewoning in Het Hageland, nabij Diest en Hasselt. De voormalige vierkantshoeve is prachtig gerenoveerd. De accommodatie bestaat uit een lichte woning voor 10 personen en ’t Kurre, een woning voor 6 personen. Ze staan los van elkaar. Een heerlijke plek voor een weekendje weg of vakantie met vrienden en/of familie, met privacy voor iedereen.

Een fijn huis voor iedereen

Wanneer je bij de Borgerij binnen stapt, voel je je thuis. Iedereen voelt zich hier thuis! Door de ruime opzet, de grote ramen met zicht op de binnenplaats, de gezellige houtkachel, de open keuken en eethoek met lange kloostertafel met plek voor 16 personen. De warme sfeer is uitnodigend, zie jij jezelf al zitten aan die lange tafel, tot in de late uurtjes?

De Borgerij bestaat uit vier gebouwen. Een daarvan is het 10-persoons huis, ook voor gezinnen een prettige plek. Er zijn twee zithoeken, de kinderen hebben zo een eigen lekkere plek in huis. Op de begane grond ligt een 2-persoons slaapkamer, boven zijn er twee familiekamers (elk voor 4 personen) met eigen badkamer.

6-persoons vakantiehuis ’t Kurre heeft twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer. Vanuit huis kijk je op de zwemvijver en de omliggende velden en weilanden.

In de voormalige stal bij de Borgerij vind je nu een sauna. Geniet in een van de fauteuils met een glaasje bij de gashaard of bij de infraroodelementen. Er is ook een terrasje, kleedruimte en keukentje. In het laatste gebouw vind je een ontspanningsruimte, in de stijl van een bruine kroeg. Heel gezellig! De ‘kroeg’ ligt apart van de woningen, je kunt hier tot in de late uurtjes blijven zonder de mensen die naar bed willen te storen. Praktisch en prettig.

De bestaande natuurlijke vijver werd omgevormd tot zwemvijver waar jong en oud ontspanning vinden. Baantjes trekken, spelen, van de steiger af springen of zonnebaden op de vlonder; voor ieder wat wils in en aan het water

Omringd door rust en ruimte

Wanneer je op zoek bent naar quality time met familie en vrienden, dan ben je hier op de juiste plek. ’s Winters bij de houtkachel, ’s zomers samen op de binnenplaats of aan de rand van de zwemvijver. Goede gesprekken worden afgewisseld met een wandeling in de omgeving, langs oude hoeves, kastelen en landerijen. Gastvrouw Greet helpt je graag met mooie wandelroutes en tips voor de omgeving.

Bezig...
Ga naar de website
Handig om te weten

De 10- en 6-persoons woning kunnen apart gehuurd worden. Doordeweeks en in de weekends van november- maart en juli en augustus. Het cafeetje, de sauna en de tuin rond de zwemvijver zijn gemeenschappelijk. Er zijn terrasjes bij de woningen met voldoende privacy.De Borgerij Hulsbeekstraat 110, 3450 Geetbets

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: