Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Bosvilla hygge
Vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 125 per nacht

Duurzaam vakantiehuis aan de rand van de Veluwe

Bosvilla hygge is een bijzonder vakantiehuis op de Veluwe. Een duurzaam boshuis met plek voor 6-8 personen, waar je komt om samen te zijn. Om te genieten van rust en ruimte, van frisse boslucht en buitengeluk.

Bijzonder overnachten bij bosvilla hygge

Kjel en Sandy wisten heel goed hoe hun bosvilla moest worden: een knus, warm, gezellig en sfeervol vakantiehuis. Een plek om samen mooie momenten te beleven, een huis waar je na een lange wandeling moe maar voldaan op de bank kruipt, een stukje in de natuur in Nederland waar je tot rust komt en oplaadt, met een speelbos waar kinderen zich hele dagen kunnen uitleven, een kast vol gezelschapspellen voor uren plezier, een thuis voor iedereen! De naam had dan ook niet beter gekozen kunnen worden: bosvilla hygge staat voor genieten van de kleine dingen en de waarde van buitengeluk waarderen.

Een heerlijk familiehuis in elk seizoen!

Bij bosvilla hygge ben je buiten. Omringd door bos adem je hier frisse lucht in, vermengd met de geur van dennenbomen. De wind die door de bomen ruist, heeft een rustgevende werking. Het tikken van de specht doet je beseffen dat je echt in de natuur bent. Ook in huis voelt het alsof je buiten bent. Door de grote ramen lijken binnen en bos in elkaar over te lopen.

Niet alleen is de naam Deens, ook is het natuurhuis door de architectuur zo ontworpen dat je het gevoel hebt in Scandinavië te zijn. De lichte en natuurlijke materialen, strakke lijnen en warme tinten versterken dat gevoel. Er is plaats in huis voor 6-8 personen (8 personen in overleg). De drie slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: een kamer met een tweepersoons bed en twee kamers met een stoer stapelbed. De bank in de woonkamer kan eventueel omgebouwd worden tot extra bed. De woonkamer, eethoek en keuken lopen in elkaar over en kijken allemaal uit op het bos. Sandy en Kjel zorgen ervoor dat niet alleen het huis hygge is, ook de extra’s als keukenlinnen, kruiden, koffie, thee, badhanddoeken, verzorgingsproducten én opgemaakte bedden zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt.

Hygge – kleine dingen die je hart laten zingen

Los van alle bovengenoemde extra’s is bosvilla hygge met respect voor de natuur gebouwd, met gebruik van hoogwaardige, ecologische en gezonde materialen. Extra fijn om hier te zijn!

Op vakantie aan de rand van de Veluwe

Bosvilla hygge ligt op een ruim perceel aan de rand van het bos in Nunspeet, op de Veluwe. De tuin is ingericht om zoveel mogelijk buiten te leven. Een ruim terras met tuinmeubilair, gezellige verlichting, een pizza-oven en loungestoelen. Kom je met kinderen? Die kunnen helemaal los in het speelbos met glijbaan, trampoline en klimtouw. Hutten bouwen, stokken zoeken, door de bladeren scharrelen; eindeloos speelplezier.

Het dorp Nunspeet met restaurants en winkels ligt binnen handbereik en het treinstation op 10 minuten lopen. Bezoek de schaapskudde in Elspeet, ga fietsen en wandelen door de bossen met heidevelden of kies voor een van de watersportactiviteiten aan het Veluwemeer.Bosvilla hygge Vennenpad 19, 8072 PX Nunspeet

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: