Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
De Oude Zondagschool
6-persoons vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 390 per weekend 3 nachten

Bijzonder vakantiehuis aan de rand van het bos

De Oude Zondagschool is een bijzonder vakantiehuis in de Achterhoek. Een monumentaal pand, dat jarenlang dienst deed als school, is nu een fijn vakantieadres in de natuur. Met vrij uitzicht over de weilanden en een privé bos als achtertuin ben je hier echt even weg van alles. Tijd voor elkaar!

Overnachten in de Oude Zondagschool

Het oude schooltje is gerestaureerd en verbouwd tot een comfortabel vakantiehuis voor zes personen. Bij de verbouwing van de Oude Zondagschool zijn authentieke elementen gecombineerd met hedendaags comfort. Het resultaat is een bijzonder vakantiehuis met een traditioneel karakter en een vleugje luxe. Waar vroeger de plattelandsjeugd op zondag in de schoolbanken zat vind je nu de woonkamer met zithoek, open keuken en lange houten eettafel. Verder zijn er boven twee slaapkamers met in totaal vijf bedden, een klein kamertje met een zesde slaapplek en een moderne badkamer beneden.

Vakantie in de Achterhoek

Tijdens een vakantie of weekend in de Oude Zondagschool hoeven kinderen zich geen moment te vervelen; het bos in de achtertuin staat garant voor uren buitenspeelplezier. Tussendoor even bijkomen op het terras, om vervolgens weer op avontuur te gaan. En hoewel je aan deze mooie plek in de natuur eigenlijk meer dan voldoende hebt, is het ook leuk om op pad te gaan in de Achterhoek. Het huis ligt in het buitengebied van Aalten, in een landelijke omgeving met bossen, weilanden en veel mooie wandel- en fietsroutes. Tip: maak een tussenstop bij theetuin Rensink voor koffie of thee en een stuk huisgemaakte taart.De Oude Zondagschool Sondernweg 9, 7122 LJ Aalten

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: