Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Wolfsberg
Hotel & restaurant
1 - 3 personen
vanaf € 99 per nacht

Klein hotel in de heuvels bij Nijmegen

Hotel – Restaurant De Wolfsberg is een kleinschalig hotel in de heuvels van Groesbeek, niet ver van de oudste stad van Nederland: Nijmegen.

Hotel aan de rand van het bos

De Wolfsberg is een familiebedrijf. Dat merk je in de persoonlijke benadering, gastvrijheid en gezelligheid. Het hotel, in een historisch pand op een heuvel, heeft 17 kamers, van tweepersoonskamer tot kamer deluxe, familiekamer, suite en zolderkamer. Boek een paar dagen weg en geniet van het gemak van alles onder een dak.

Restaurant met fantastisch terras

Al ruim 150 jaar is dit dé plek om te eten en drinken. Het restaurant is helemaal van deze tijd, een fijne plek voor lunch en diner. Laat je in de watten leggen met een van de culinaire arrangementen, of kom gezellig borrelen in het grand-café of bij mooi weer op het grote terras, met het uitzicht als grote troef! Hier zit je zo een paar uur te genieten…

Groesbeek en omgeving

De Wolfsberg heeft een fantastische ligging. Aan de bosrand en met uitzicht over het ‘dal’ en dorp. Een beetje buitenlands voelt het hier wel. Of je nu komt voor een weekendje opladen in de natuur of een stedentrip Nijmegen, een uitdagende fietstocht over de Zevenheuvelenweg of een paar dagen wandelen in het Rijk van Nijmegen: voel je welkom bij de Wolfsberg!

Bezig...
Ga naar de website


De Wolfsberg Mooksebaan 12, 6562 KB Groesbeek

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: