Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
ECO-safari Ameland
Duurzame excursie
1 - 7 personen
vanaf € 18 per persoon
Ga naar de website

Fluisterstil door de natuur van Ameland

Een bijzondere excursie maken op Ameland? Reserveer een ECO-safari en rijd met een elektrische terreinwagen door de mooiste natuurgebieden op het eiland.

ECO-safari met elektrische terreinwagens

De ECO-safari wordt georganiseerd vanuit het Natuurcentrum Ameland. Je hebt de keuze uit twee verschillende 100% elektrische ontdekkingstochten door de natuur. De ene tocht brengt je naar natuurgebied de Kooiduinen in het oosten van het eiland. De andere tocht gaat westelijk, naar het Hagedoornveld. Dwars door de natuur, over de duinen, langs kwelders, meertjes en de Waddenzee. Tijdens de natuurexcursies krijg je uitleg van een gids van het Natuurcentrum, over de natuur en de unieke flora en fauna hier aan de rand van Werelderfgoed UNESCO de Waddenzee. De tours duren ongeveer 2-2,5 uur en bieden plaats aan maximaal 7 personen. Doordat de terreinwagens elektrisch zijn, zijn ze nagenoeg geruisloos wat je de kans geeft fluisterstil door de natuur te rijden. Een bijzondere beleving!

Wat ga je nog meer doen op Ameland?

Combineer je ECO-safari, je avontuur in de natuur, met een wandeling door de duinen, een strandwandeling, een fietstocht of de beklimming van de vuurtoren bij Hollum. Jutten, strandzeilen, de zonsondergang bewonderen bij Beachclub the Sunset. Ontdek zeker ook wat de nacht te bieden heeft. Discover the dark en drink een Nobeltje na afloop.

Ga naar de website


ECO-safari Ameland Strandweg Nes

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: