Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
La Dolce Vespa Verhuur
Scooter verhuur
vanaf 1 persoon
vanaf € 35 per Vespa incl. passagier
Ga naar de website

Een onvergetelijke dagtrip door Toscane van Nederland

Met La Dolce Vespa Verhuur op pad door het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap… de mooiste plekjes ontdekken op een originele Italiaanse Bella Vespa Scooter. Maak een onvergetelijke dagtrip door het Toscane van Nederland. Bella Vespa’s zijn er in allerlei leuke kleuren, daar word je gewoon vrolijk van. De wind door je haren, de zoete geur van bloeiende boomgaarden en genieten van het uitzicht wat dit gebied zo uniek maakt.

Leuk familie-uitje

Wij toerden een hele middag op twee Bella Vespa’s met z’n vieren. Wij als ouders aan het stuur en onze twee tieners achterop. En leuk dat ze het vonden! Ze kregen er geen genoeg van. Echt een leuk familie-uitje dus als je veel wilt zien, lekker in de buitenlucht wilt zijn en houdt van gezellige terrasjes. Via La Dolce Verhuur kun je een ook arrangement reserveren met een rijk gevulde picknickmand, bij mooi weer helemaal leuk!

Nostalgische toer

Met een Vespa mag je gebruik van het knooppuntennetwerk en dien je je aan de fietsverkeersregels te houden. Een helm is niet nodig en je rijdt op het fietspad. Een geldig bromfiets of autorijbewijs AM of B is wel verplicht. De Vespa’s rijden super zuinig en zijn milieuvriendelijk. Heb je geen zin om zelf een route uit te stippelen? Geen nood, La Dolce heeft een paar leuke routes voor je klaar liggen. Toer langs nostalgisch Noorbeek en Epen en authentieke stadjes zoals Valkenburg en Gulpen. Deze liggen verscholen tussen de groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. Geniet van het prachtige Geuldal en natuurlijk van echte Limburgse vlaai op één van de vele terrasjes.

En wat nog meer?

La Dolce Verhuur heeft een vestiging in Valkenburg. Naast die geweldige Italiaanse Bella Vespa’s verhuren deze vriendelijke Limburgers ook mountainbikes, diverse fietsen, E-Solex, E-bike of een kickbike/step.

Dus… welke kies jij?

Ga naar de website
Gratis routekaartje

Als je bij je reservering even meldt dat je via Bijzonder Plekje boekt, dan ontvang je tot november 2017 een gratis routekaartje.La Dolce Vespa Verhuur De Leeuwhof 21, 6301 KZ Valkenburg aan de Geul

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: