Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Eyserhalte
(Lunch-)winkel
vanaf 1 persoon
vanaf € 5 voor koffie met gebak
Ga naar de website Reserveren

Smaakparadijs in Zuid-Limburg

De Eyserhalte is een delicatessenzaak, een smaakparadijs vol streekproducten en lekkers uit Italië. Schuif aan op het terras of in de winkel voor de lunch en proef zelf hoe lekker!

Eten & drinken, winkelen en beleven

De Eyserhalte is niet zomaar een plekje om verse producten te kopen. Elk product is met zorg en aandacht uitgezocht. De delicatessen hebben elk een eigen verhaal. Door de regio van herkomst, door de leverancier, door het bijzondere karakter van het product. Loop binnen en je krijgt spontaan trek. De producten staan zo uitgestald, dat je alles wilt proeven en proberen. Van kaas tot Italiaanse hammen, noten, olie, huisgemaakte chutneys, pasta en mooie wijnen.

De 3 G’s van de Eyserhalte

Bij de Eyserhalte draait het om de drie G’s van gezond, gemak en geluk. Gezond door de pure en eerlijke (streek-)producten. Gemak omdat je bij de Eyserhalte alles onder een dak vindt, van je vlees tot groente tot drinken. Maar ook gemak omdat je kant en klare huisgemaakte pastasauzen, chutney’s en weckpotten met mayonaise, appelmoes. Teveel om op te noemen. En geluk… loop maar eens binnen!

Schuif aan

Dit alles wil je natuurlijk proeven. Dat kan: op het terras waar bij mooi weer de grill aan gaat of in de winkel waar tafeltjes staan opgesteld tussen de delicatessen. Een kop koffie met huisgemaakte taart, een goed glas wijn met prosciutto of een lunch met seizoensproducten. Daarnaast worden er ook regelmatig proeverijen gehouden en kun je aanschuiven voor een workshop.

Bezig...
Ga naar de website
Leuk om te weten

Je bezoek aan de Eyserhalte combineren met andere bijzondere plekjes? In het artikel ‘Proef Zuid-Limburg’ tippen we je 4 wandelingen met 4 tussenstops.

 De Eyserhalte Wittemerweg 2, 6287AB Eys

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: