Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Sterrenkubus
Sterrenkubus bij Erfgoed Bossem
1 - 4 personen
vanaf € 72 per nacht

Samen sterren staren...

Slapen in een Sterrenkubus, dat is pas echt bijzonder! Op een prachtige locatie, midden in het Twentse boerenland staan originele Sterrenkubussen opgesteld. Hier vind je rust, ruimte en een indrukwekkende sterrenhemel.

Een hemels uitzicht

Vanuit je comfortabele bed kijk je door een transparante koepel rechtstreeks naar het heelal, alsof je in de openlucht slaapt! De Sterrenkubus is een simpel maar geniaal concept. De vierkante houten huisjes zijn duurzaam gemaakt, milieuvriendelijk en bieden alle comfort van een hotelkamer (douche, toilet, keukentje). De huisjes zijn ingericht voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Samen met de nabijgelegen Sterrenwacht Cosmos worden er speciale arrangementen aangeboden en in de kubus staat een telescoop met informatiemateriaal, goed voor uren sterrenplezier! Ervaar de magie van de sterrenhemel en kom naar dit miljoen-sterren-verblijf!

‘Samen dromen. Samen wensen. Samen hemels ontwaken…’

De Sterrenkubussen staan bij Erfgoed Bossem, waar ook safaritenten te huur zijn. Er zijn tweepersoons romantische lodgetenten en gezellige familietenten. Op de biologische boerderij van Dennis en Annette wordt regelmatig een diner geserveerd en kun je een ontbijtmand met streekproducten bestellen.

Bossems boerenkeuken

Dennis en Annette zijn nauw verbonden met de Twentse grond en het voedsel dat daar vandaan komt. Proeven van Twentse bodem is dan ook een essentieel onderdeel van de Bossem beleving. Voor alle maaltijden wordt zoveel mogelijk gekozen voor het eigen natuurvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.Sterrenkubus Dorpsstraat 7, 7635 NA Lattrop-Breklenkamp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: