Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Sterrenkubus
Sterrenkubus
1 - 4 personen
vanaf € 72 per nacht

Unieke vakantiehuisjes in Twente

Slapen in een Sterrenkubus, dat is pas echt bijzonder! Op het erf van Erfgoed Bossem, een prachtige locatie midden in het Twentse boerenland, staan originele Sterrenkubussen voor 2-4 personen. Hier vind je rust, ruimte en een indrukwekkende sterrenhemel.

Een hemels uitzicht vanuit je Sterrenkubus

De Sterrenkubus is een simpel maar geniaal concept. De vierkante houten huisjes zijn duurzaam gemaakt, milieuvriendelijk en bieden alle comfort van een hotelkamer (douche, toilet, keukentje). De huisjes zijn ingericht voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Vanuit je comfortabele bed kijk je door een transparante koepel rechtstreeks naar het heelal, alsof je in de openlucht slaapt! Samen met de nabijgelegen Sterrenwacht Cosmos worden er speciale arrangementen aangeboden en in de kubus staat een telescoop met informatiemateriaal, goed voor uren sterrenplezier! Ervaar de magie van de sterrenhemel en kom naar dit miljoen-sterren-verblijf!

Overnachten bij Erfgoed Bossem

De Sterrenkubussen staan bij Erfgoed Bossem, een monumentale Twentse boerderij waar je ook kunt overnachten in safaritenten en luxe boerderijsuites. De romantische lodgetenten voor twee personen en gezellige familietenten staan achter op het erf, aan de rand van de natuur.

Bossems boerenkeuken

Op de biologische en duurzame boerderij wordt regelmatig een diner geserveerd en kun je een ontbijtmand met streekproducten bestellen die bij je Sterrenkubus wordt gebracht. Dennis en Annette zijn nauw verbonden met de Twentse grond en het voedsel dat daar vandaan komt. Proeven van Twentse bodem is dan ook een essentieel onderdeel van de Bossem beleving. Voor alle maaltijden wordt zoveel mogelijk gekozen voor het eigen natuurvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.Sterrenkubus Dorpsstraat 7, 7635 NA Lattrop-Breklenkamp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: