Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
‘t Buitenland
Yurts, boshut & Finse kota's
1 - 22 personen
vanaf € 78 per nacht

Glamping in Brabant

't Buitenland: overnachten in Mongoolse yurts, Finse kota's of een Boshut; sfeervol en bijzonder! 't Buitenland is een kleine camping met bijzondere accommodaties voor een weekendje weg, vakantie of zakelijk uitje. Ideaal en origineel ook als groepsaccommodatie!

Authentieke Mongoolse yurts / ger

In 't Brabantse Riel ligt 't Buitenland, een stukje buitenland dicht bij huis. Er staan drie traditionele yurts, een romantische 'baby' yurt en een tipitent die wordt gebruikt als keuken. In de yurt kunnen 2 tot 6 personen overnachten, de 'baby' yurt is de kleine versie voor twee personen. Een lekker bed, fijne houtkachel, bedbanken langs de kant en overal kaarsjes. Gezellig en romantisch, maar ook pure noodzaak, want 's nachts is er niets anders! 

Finse kota's

Op een mooi veldje staan twee Finse kota's, elk geschikt voor max. 4 personen. De knusse houten hutjes zijn voorzien van een houtkacheltje en ingericht met een 2-persoons bed en twijfelaar. Er is een keukenblokje met koelkast aanwezig en voor de deur staat een picknicktafel van waar je uitkijkt over de velden. Op de driepoot met heksenketel kook je op het kampvuur.

Ontspannen in de natuur

Een verblijf in/bij de yurts geeft je de kans om echt in de natuur te verblijven. Een beetje basic, maar toch ook met het nodige comfort. Alles is hier gericht op ontspanning. Geen electriciteit, geen afleiding door je mobiele telefoon, maar gewoon lekker zijn, een boek lezen, bungelen in de hangmat, een fikkie stoken bij de vuurplaats of lekker dompelen in de hot tub, die je zelf mag warm stoken. 

Slapen in een Boshut

Je kunt niet alleen naar de yurts in 't Buitenland, er is ook een Boshut Timboektoe op landgoed Ten Vorsel in Bladel. Een houten hut in het bos, voor max. 10 pers. Met een eenvoudige keuken en gezellige woonkamer met houtkachel is het er prima toeven, midden in het bos!

Bezig...
Ga naar de website
Voor groepen

Zoek je een bijzonder groepsverblijf? Het veld met de yurts is ook te reserveren voor groepen. De yurts bieden plaats aan max. 22 personen, daarnaast is er eventueel ook ruimte voor tenten en campertjes.‘t Buitenland Druisdijk BL 5131 NP Alphen

Thema's uit dit plekje