Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Kampeerbusjes Tralaluna
Kampeerbusjes & oldtimer caravans
2 - 5 personen
vanaf € 65 per nacht

Eropuit met een retro kampeerbusje

Op avontuur met een vintage kampeerbusje of retro caravan, hoe leuk is dat! Tralaluna bezorgt je een vakantie om nooit te vergeten. Van de naam alleen al ga je zingen, bij de eerste aanblik volgt een grote glimlach! Durf jij het avontuur aan in een van de vakantiehuizen op wielen?

Bijzonder aanbod kampeerbusjes

Het wordt nog moeilijk kiezen uit het aanbod van Tralaluna. Hun Casita on Wheels (huisjes op wielen) en de bijbehorende namen zijn allemaal even bijzonder. Alle oldtimer caravans en kampeerbusjes komen uit de jaren ’60 en ’70, met dito interieur. Ome Tinus, Tante Toos, Otje of Neef Herbert, de hele familie laat je glimmen van plezier. Alle busjes en caravans zijn compleet ingericht, voor 2 tot 5 personen beschikbaar. Je hoeft alleen maar je koffer te pakken om te gaan genieten van een bijzonder weekendje weg of vakantie.

Waar gaat de reis naartoe?

De kampeerbusjes zijn te huur inclusief een wereldse rondreis door Drenthe en de omliggende provincies Friesland, Groningen en Overijssel. Je gaat niet op pad om kilometers te maken, maar om te genieten. Rustig aan doen, af en toe stil staan, een picknick onderweg, niet zoveel moeten… brengt je eerder bij het het Tralalagevoel. De huur van een kampeerbusje kun je aanvullen met een gemakspakket, dan zijn ook de kampeerterreinen voor je geregeld. Wil je verder upgraden dan zijn er jaarlijks wisselende roadtrips, zoals de verrassingsreis, de streekprodukten roadtrip of het KringloopRondje. Martin & Manilde geven je de leukste tips voor bijzondere plekjes onderweg mee. Liever niet ‘on the road’? Huur een Casita on Wheels ‘on the spot’, bij aankomst staat het hele plaatje compleet voor je klaar!

Een weekend weg of op vakantie met een Tralaluna busje of caravan is kiezen voor originaliteit, vrolijkheid en vooral een brok nostalgie.

Bezig...
Ga naar de website


Kampeerbusjes Tralaluna De Palts 5 9436 PG Mantinge

Thema's uit dit plekje