Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
De Hooiberg & De Langenberg
Groepsaccommodaties
12 - 35 personen
vanaf € 1150 per weekend

Groepsaccommodaties met haard & hot tub

Groepsaccommodaties de Hooiberg en de Langenberg liggen op het Twentse platteland. Prachtige en ruime huizen, met plaats voor 12 tot 35 personen. Beiden nieuw gebouwd en voorzien van alle comfort voor een heerlijk weekendje weg met elkaar.

Met familie, vrienden, collega’s…

De luxe vakantiewoningen liggen aan de rand van het bos, aan een rustige landweg. Perfecte locaties voor een familie-uitje, een reünie, vriendengroep of een zakelijke bijeenkomst. Beide huizen hebben een grote tuin, met een hot tub, speeltoestellen en een trampoline.

De Hooiberg tot 18 personen

Het ontwerp van de Hooiberg is gebaseerd op de traditionele hooibergen. Wanneer je de woonkamer binnen komt, valt gelijk het mooie uitzicht op. Door de openslaande tuindeuren kijk je ver uit over de weilanden. De woonkamer is gezellig, heeft een sfeervolle zithoek rond een houtkachel, een lange kloostertafel en een grote, luxe open keuken. De slaapkamers op de begane grond hebben allemaal terrasdeuren en een eigen badkamer!

De Langenberg voor 35 personen

De Langenberg is ook volledig nieuw gebouwd. Ideaal, aan alles is gedacht. Een gezellige zithoek rond een haard, lange eettafels en een goed uitgeruste keuken. De slaapkamers op de begane grond hebben allemaal een eigen badkamer, de slaapkamers op de eerste verdieping delen drie badkamers. Ook op de eerste verdieping ligt de speelzolder met sjoelbak, voetbaltafel, spelletjes en veel ander speelgoed.

Twentse gastvrijheid op het platteland

De rust, ruimte en het comfort van deze vakantiewoningen staan garant voor een onbekommerde vakantie in Twente, voor jong & oud!

Bezig...
Ga naar de website


De Hooiberg & De Langenberg Meijersgaardenweg 4-6 Buurse

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: