Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
De Lieshoeve
12-persoons woning
2 - 12 personen
vanaf € 872 per midweek

Voor een vakantie met vrienden of familie

De Lieshoeve is een prachtig ingerichte vakantiewoning met een gigantische tuin. In de bosrijke omgeving van Arendonk – op de grens van België met Nederland – vind je deze unieke plek om vakantie te vieren met het hele gezin, al je vrienden of familie.

Een vakantiehuis met een bijzonder interieur

Werkelijk alles aan en in deze sfeervolle hoeve is zelf gemaakt, van de keuken tot aan de spreien op de bedden. Eigenaar Eric deed vooral de bouw (met veel hergebruikte materialen), zijn partner Trudie verzorgde de styling. Een dreamteam blijkt wel, want alles in de woning klopt. De vele meubels, de planten, de mooie schilderwerken… Alles is industrieel & vintage en perfect op elkaar afgestemd.

De tuin als troef

De gigantische tuin van De Lieshoeve (mét pony’s, kippen, eendjes en konijnen) heeft veel bijzondere plekjes om samen te zijn. Met z’n allen ontbijten of barbecueën aan de grote buitentafel, op de loungebank op het overdekte terras, rond het kampvuur, in de Dutch tub, op de 12-persoons schommel, in de ontspanningsruimte waar je kunt yoga’en, tekenen of sjoelen… Mijn favoriet? Het prachtige boombed, van waar je met je allerliefsten geniet van de ondergaande zon of een heldere sterrenhemel. Wat een geluk!

Op de grens van België en Nederland

Gaan jullie er met z’n allen liever op uit? In de groene omgeving van de hoeve kun je prachtig fietsen en maken jullie de mooiste wandelingen. Een dagje naar de stad behoort ook tot de mogelijkheden: zowel Antwerpen als het Nederlandse Eindhoven liggen op slechts een half uurtje rijden.

Fotocredits: Pippi Dijkstra

Bezig...
Ga naar de website






De Lieshoeve Mierdseweg 21, 2370 Arendonk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: