Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
‘t Keampke
Groepsaccommodaties
2 - 32 personen
vanaf € 35 per persoon

Groepsaccommodaties in Twente

Bij de groepsaccommodaties van ‘t Keampke is iedereen welkom én heeft iedereen vakantie! Gelegen in het Twentse land kun je bij Henri & Margret ervaren wat echte gastvrijheid is.

Familiereünie, vriendenweekend of …

’t Keampke heeft verschillende accommodaties met een prachtige Twentse uitstraling, luxe en van alle comfort voorzien. Ze beschikken over nuttige aanpassingen voor mensen met een functiebeperking. Ga met de familie ouderwets genieten van een stijlvolle Twentse boerderij of beleef een zwoele zomeravond op de prachtige veranda in het gezelschap van vrienden. Liever een gave speelruimte voor de kinderen en zelf de sauna in? Of toch gezellig koken met anderen rond je eigen kookeiland? Vakantie is pas echt leuk als iedereen vakantie heeft en dat gaat bij ’t Keampke zeker lukken! Een comfortabel thuis voor iedereen!

Iedereen vakantie!

De verschillende vakantiehuizen van ’t Keampke liggen op een prachtig aangelegd terrein, met centraal een mooie speelplaats, een volleybalveld, een airtrampoline, een dierenweide en een voetbalveld. Een ritje met de bakfiets hoort ook bij de dagelijkse pret! De kids ravotten op het erf én oma geniet van de bloeiende natuur!

Kom mee naar Buiten

Onze favoriet is de 16-persoons groepsaccommodatie Buiten. Met veranda, houtkachel binnen en buiten, gezellige zithoek, lange eettafels, Pipbehang, sfeervolle details en hangstoelen… Ouderwets genieten op een eigentijdse plek!

‘t Keampke Hanhofweg 5, 7587 LK De Lutte

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: