Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
‘t Keampke
Groepsaccommodaties
2 - 32 personen
vanaf € 35 per persoon

Bijzondere groepsaccommodaties in Twente

’t Keampke biedt eigentijdse groepsaccommodaties met veel comfort. De moderne vakantiehuizen in karakteristieke Twentse boerderijen liggen op een ruim erf, met een gezamenlijke speelplaats. Ze zijn toegankelijk voor iedereen. Bij Henri en Margret ervaar je wat echte gastvrijheid is.

Familiereünie of vriendenweekend bij ’t Keampke

’t Keampke heeft verschillende luxe groepsaccommodaties, voor 6 tot 32 personen. Ze passen mooi in de omgeving door de Twentse uitstraling en zijn tegelijkertijd hip en eigentijds ingericht, van alle comfort voorzien.

Ga met de familie ouderwets genieten van een stijlvolle Twentse boerderij of beleef een zwoele zomeravond op de prachtige veranda in het gezelschap van vrienden. Liever een gave speelruimte voor de kinderen en zelf de sauna in? Of toch gezellig koken met anderen rond je eigen kookeiland? Wat dacht je van slaapkamers met privé badkamers? Vakantie is pas echt leuk als iedereen vakantie heeft en dat gaat bij ’t Keampke zeker lukken! De groepshuizen beschikken over nuttige aanpassingen voor mensen met een functiebeperking. Een comfortabel thuis voor iedereen!

Bij ’t Keampke heeft iedereen vakantie!

De verschillende vakantiehuizen van ’t Keampke liggen op een prachtig aangelegd terrein, met centraal een mooie speelplaats, een volleybalveld, een airtrampoline, een dierenweide en een voetbalveld. Een ritje met de bakfiets hoort ook bij de dagelijkse pret! De kinderen ravotten op het erf én oma geniet van de bloeiende natuur!

Kom mee naar Buiten in Twente

Onze favoriet is de 16-persoons groepsaccommodatie Buiten. Met veranda, houtkachel binnen en buiten, gezellige zithoek, lange eettafels, Pipbehang, sfeervolle details en hangstoelen… Ouderwets genieten op een eigentijdse plek!

‘t Keampke Hanhofweg 5, 7587 LK De Lutte

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: