Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hemelse Hoeve
Groepsaccommodatie
8 - 18 personen
vanaf € 1250 per weekend

18-persoons vakantiewoning in Zuid-Limburg

De Hemelse Hoeve ligt in Zuid-Limburg, vlakbij Valkenburg en Maastricht. Deze 150 jaar oude mergelhoeve is verbouwd tot een comfortabel vakantiehuis voor 18 personen. In de voormalige stallen vind je nu een fijne plek voor een weekend weg of vakantie met de hele familie.

Een familie- of vriendinnenweekend?

Het 18-persoons gastenverblijf is ingericht met veel natuurlijke materialen, veelal hout en natuursteen, wat zorgt voor een aangename sfeer. Op de begane grond bevindt zich een 2-persoons slaapkamer en boven vind je 4 familiekamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer, met hardstenen douchebakken en wastafels. Voor kinderen is er veel speelruimte in de tuin, een spelletjeskast, speelgoed en sjoelbak. De gezellige woonkeuken met mooie Smeg koelkast, bar en lange eettafel is het centrale middelpunt van het huis. Samen koken, lekker lang tafelen, spelletjes spelen, bij kletsen, verhalen van vroeger… In dit huis heeft iedereen een eigen plekje en heb je alle ruimte om samen te zijn. Binnen, maar ook buiten in de grote tuin met terras, barbecue, fruitbomen en vrij uitzicht.

Waar ligt de Hemelse Hoeve in Zuid-Limburg?

De vakantiewoning ligt in Bemelen, in het buitengebied met mooi uitzicht. De steden Maastricht en Valkenburg liggen verrassend dichtbij, beiden op slechts 5 kilometer afstand van het huis. Langs de Hemelse Hoeve lopen verschillende wandelroutes en een mountainbikeroute. Wil je nog meer zien van Zuid-Limburg? Neem een kijkje onder de grond tijdens een fietstocht in de grotten. Een bijzondere ervaring!

Bezig...
Ga naar de website
Dromen onder de bomen

Op zoek naar een kleiner vakantiehuis in Zuid-Limburg? Van dezelfde eigenaar is Dromen onder de bomen, een charmant vakantiehuis verscholen onder de bomen, met daarnaast een toffe pipowagen. Het huis heeft plaats voor 5 personen.Hemelse Hoeve Gasthuis 73a 6268 NN Bemelen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: