Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
Hoeve Hurpesch
Groepsaccommodatie
2 - 26 personen
vanaf € 1400 per midweek

Niet zomaar een groepsaccommodatie

Hoeve Hurpesch is een 26-persoons vakantiewoning in het mooie Mechelen in het Geuldal in Zuid-Limburg. Een eeuwenoude hoeve is verbouwd tot eigentijdse woning, waar de warme sfeer zeker bijdraagt aan een geslaagd verblijf met familie, vrienden en/of collega’s.

Vakwerkhoeve met 10 slaapkamers en 9 badkamers

De monumentale hoeve ligt aan een doodlopende weg, in alle rust verscholen in het groen, grenzend aan een natuurgebied van Natuurmonumenten. Wanneer je bij aankomst een eerste blik op de hoeve werpt, ben je direct onder de indruk. Oud en nieuw gaan naadloos in elkaar over. Authentieke details zoals het vakwerk en gebinten zijn mooi bewaard gebleven en aangevuld met oude (bouw-)materialen.

Stap binnen in een wereld vol warmte, sfeer en comfort. Hoeve Hurpesch heeft naast 10 slaapkamers (1 van de slaapkamers is rolstoelvriendelijk) en 9 badkamers een woonkamer met houtkachel en een enorme woonkeuken met lange tafels en 2 kookeilanden. Dwaal even door het huis, bewonder de verschillende badkamers en zoek een plekje om samen te gaan genieten. Bij mooi weer wacht het terras op je. Je bent hier gelijk in de vakantiestemming en los van alles.

Zoveel extra bij Hoeve Hurpesch

Bart en Cecile vertellen je met liefde over alle ins & outs van de Hoeve en bieden je graag nog wat extra. Het ontbijt verzorgd of een smakelijke maaltijd op tafel? Bart en Cecile verzorgen het met plezier. Maar ook een kookworkshop van Cecile is mogelijk. Een Italiaanse avond met pizza uit de oven in de tuin, samen een Spaanse maaltijd bereiden of traditioneel Limburgs op tafel toveren! Een picknick in de wei, kampvuur met glühwein of… ?

Naast de culinaire mogelijkheden zijn er nog tal van andere activiteiten mogelijk voor je familieweekend, vriendenreünie of teamuitje. Wie is de Mol? Een obstacle run door het Geuldal of wandelen met de mooiste uitzichten.

Mechelen en het Heuvelland

Hoeve Hurpesch ligt net buiten het dorp Mechelen, midden in het Limburgse Heuvelland. Wandel- en fietsroutes lopen pal langs de hoeve, je start vanaf de voordeur. Wandel naar Herberg de Smidse voor een stukje Limburgse vlaai of loop naar Mechelen om een terrasje te pikken.

Samen mooie herinneringen maken gaat hier vanzelf…

Iets te vieren?

Heb je trouwplannen of iets te vieren? Bart en Cecile maken jouw bijzondere moment speciaal en op maat. Informeer naar de mogelijkheden.Hoeve Hurpesch Hurpescherweg 4 6281 NL Mechelen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: