Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Granö Beckasin Lodge
Luxe boomhutten en hotel
1 - 2 personen
vanaf € 85 per nacht
Ga naar de website

Vakantie in Zweeds Lapland

Granö Beckasin is een bijzondere lodge in het zuiden van Zweeds Lapland. Je verblijft middenin het groen met volop mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Ga het avontuur aan in het ongerepte noorden van Zweden en maak kennis met een stukje puur natuur. Extra bijzonder: je kunt hier logeren in een Bird’s Nest; hoog in de boom voel je je zo vrij als een vogel.

Slapen in een vogelnest

Een boomhut met de luxe van een hotel, middenin de wildernis met prachtig uitzicht. Overnachten in een Bird’s Nest is in alle opzichten een bijzondere ervaring. In je vogelnest staat een heerlijk comfortabel bed, net als in een hotel. Ook heb je een badkamer met douche en toilet, een klein keukentje en vloerverwarming. Voor een lekker ontbijtje hoef je je nest niet uit, deze wordt op de door jou gewenste tijd bezorgd. Voor een smakelijk diner kun je terecht in het restaurant. Last van hoogtevrees? Granö Beckasin heeft ook een ecohotel, bungalows, cabins en een camping die allemaal op vaste grond staan.

Ga het avontuur aan

De Zweedse wildernis ontleent zich voor veel verschillende activiteiten. Ga raften op het water, maak een kruidenwandeling of spot elanden tijdens een safari. Op de bospaden langs riviertjes en moerassen kijk je je ogen uit. In de winter, als er sneeuw ligt in Lapland, kun je met een hondenslee de omgeving verkennen. Warm ingepakt, met je bips op een schapenvel doorkruis je de mooiste landschappen. Met een beetje geluk zie je ook nog het Noorderlicht. Kan het nog mooier?

Ga naar de website


Granö Beckasin Lodge Blåkullevägen 4 922 95 Granö

Thema's uit dit plekje

Ook leuk om te lezen:
Lapland: 5 avontuurlijke activiteiten Met deze avontuurlijke activiteiten maak je je reis in Lapland compleet. Sneeuwscootersafari, huskytocht, sneeuwwandelen en... Marleen , 10 februari 2018 Lapland: betoverend mooi Fins Lapland heeft een grote aantrekkingskracht, ook op reizigers die de ‘hele wereld’ al gezien hebben. Waarom je moet gaan? Lees snel verder. Marleen , 9 februari 2018 Lapland: Cool overnachten in het ijshotel in Zweden Op je bucketlist: een rondleiding (of beter nog een overnachting), in het IJshotel in Zweden. Bijzonder, indrukwekkend en cool! Marleen , 7 februari 2018 Zweden: De magie van Zweeds Lapland Wedden dat het zien van het Noorderlicht op jouw bucket list staat?! Vlieg naar Zweeds Lapland en al je dromen worden werkelijkheid. Marleen , 9 oktober 2016 In de media: vtwonen blogazine Hoe trots kun je zijn? Ik mocht voor Bijzonder Plekje mijn mooiste adressen delen in het vtwonen blogazine, verschenen op 13 september 2016. Marleen , 1 oktober 2016 Slapen: bijzonder overnachten Fins Lapland Op zoek naar een bijzondere winterbestemming? Laat je verleiden tot een bezoek aan Fins Lapland. Unieke dome tent, Noorderlicht, sneeuwgarantie... Marleen , 28 november 2015 Column: Herang Tunet in Ariadne At Home Het mooiste hotel van Noorwegen in mijn column in de Ariadne at Home. Een bijzonder adres in zomer en winter. Marleen , 14 januari 2012 Slapen: Treehotel Zweden Heb je ooit zoiets gezien? Een wel heel bijzonder hotel in Zweden. Met vogelnesten en spiegelsuites. Marleen , 14 januari 2012