Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Suite Hotel Pincoffs
Boutique hotel
1 - 2 personen
vanaf € 120 per nacht

Suite hotel in Rotterdam

Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam is de perfecte keuze voor een gezellig of romantisch nachtje weg. Geniet van een bijzondere overnachting in één van de 17 mooie kamers van dit boutique hotel. Vlakbij de Erasmusbrug en met vele Rotterdamse hotspots in de buurt.

Overnachten in een douanekantoor

Meneer Pincoffs speelde in de negentiende eeuw een belangrijke rol in de totstandkoming van het Rotterdamse havengebied. In wat vroeger zijn douanekantoor was, zit nu dit veelgeprezen vier sterren boutique hotel. Er zijn kamers met een vijf meter hoog plafond, suites onder een historisch balkenplafond en in veel kamers zijn authentieke details bewaard gebleven. In alle kamers en suites vind je espressokoffie, thee en badkamerproducten van Bulgari. Bij de open haard in de loungebar geniet je van een lunch of drankje. En hoe fijn, een heerlijk biologisch ontbijt wordt aan tafel geserveerd. Wat een service!

Kop van Zuid in Rotterdam

Het monumentale douanegebouw van Hotel Pincoffs ligt op de Kop van Zuid in Rotterdam, met uitzicht op de Erasmusbrug. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan bijvoorbeeld het Nieuwe Luxor Theater of het Nederlands Fotomuseum. De leuke wijk Katendrecht is ook dichtbij! Je wandelt zo naar oude havenloods de Fenix Food Factory. Ook het winkelhart van Rotterdam is gemakkelijk te bereiken. Binnen een paar minuten ben je daar met de watertaxi die een halte heeft direct voor het hotel. Zin in een leuke wandeling? Wandel over de Willemsbrug in 1,7 kilometer naar de wereldberoemde Markthal. Benieuwd wat de laatste hotspots zijn? Vraag gerust om tips in het hotel.

Bezig...
Ga naar de website


Suite Hotel Pincoffs Stieltjesstraat 34 3071 JX Rotterdam

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: