Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
It Dreamlân
Groepsaccommodatie, vakantiehuizen en glamping
1 - 24 personen
vanaf € 65 per nacht

Bijzonder overnachten in Friesland

It Dreamlân in Friesland is een veelzijdig vakantieadres met zoveel leuks dat ik niet goed weet waar te beginnen! De design vakantiewoningen, het gezellige 10-persoons familiehuis, de groepsaccommodatie, de knusse vakantiewoning, de strak vormgegeven Trek-in (glamping) of het natuurkampeerterrein; alles is even bijzonder bij Robert en Minke.

Design groepsaccommodatie en vakantiewoningen

Lân, Loft, Wetter en Waad, zo heten de prachtige design vakantiewoningen onder het dak van één grote ‘boerenschuur’. Het is Fries voor land, lucht, water en wad; dat is alles wat je om je heen hebt tijdens je verblijf in Friesland. Door de enorme ramen voor en achter en het weidse uitzicht, komt de natuur bijna bij je aan tafel. Het interieur van de huizen past bij de vier natuurthema’s. De design woningen bieden plaats aan 2-6 personen en worden samen verhuurd als groepsaccommodatie voor 24 personen.

Het 10-persoons familiehuis is een heerlijk huis voor een weekend of vakantie met familie en/of vrienden. De authentieke boerderij heeft een modern interieur gekregen, eigentijds en huiselijk tegelijk. Met 5 slaapkamers en 2 badkamers heb je hier meer dan voldoende ruimte om gezellig samen te zijn, urenlang te tafelen en mooie herinneringen te maken.

Camping & glamping

Ook natuur-, kampeer- & glamping liefhebbers komen bij dit vakantieparadijs niets tekort. Natuurkampeerterrein it Dreamlân heeft slechts 25 plekken, omringd door wild gras en weidebloemen. Denk daarbij de Hollandse wolkenluchten en het prachtige uitzicht over de weilanden en je gaat de camping niet meer af. De strak vormgegeven Trek-in’s (woest aantrekkelijk zoals Robert & Minke ze beschrijven…) zijn echte eyecatchers in het Friese landschap.

In de omgeving

Wadlopen, per boot naar de Waddeneilanden, kitesurfen, zeilen, fietsen, kanoën of een van de Elfsteden bezoeken, je komt tijd tekort voor al het leuks in de omgeving van It Dreamlân. Robert, Minke, Tjalle, Jikke en Olke delen op de belevingskaart op de website van It Dreamlân hun leukste to-do tips voor de omgeving. Kijken!Schuif-maar-aan-maaltijden

In het hoogseizoen kun je 1x per week genieten van een schuif-maar-aan-maaltijd met lekker vers en biologisch eten. De kinderen eten eerst, daarna schuiven de volwassenen gezellig aan de lange tafels… Fijn een dagje niet koken en geen afwas. Leuk om eens uitgebreid met de andere gasten te kunnen kletsen terwijl de kinderen spelen.It Dreamlân Groeneweg 5 9293 MC Kollumerpomp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: