Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
De Kasteelboerderij
Groepsaccommodatie
8 - 20 personen
vanaf € 1150 per weekend
Ga naar de website

Luxe groepsaccommodatie voor 20 personen

De Kasteelboerderij ligt op het erf van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff in Limburg. Deze luxe groepsaccommodatie telt maar liefst negen slaapkamers én negen badkamers! XXL genieten dus in een XXL vakantiewoning.

Familieweekend, vriendenuitje of groepsverblijf in de Kasteelboerderij

Het belangrijkste criterium voor een geslaagd weekend met vrienden of familie? Dat is toch wel dat iedereen zich thuis voelt in het gehuurde huis. Daar hoef je je bij de Kasteelboerderij geen zorgen over te maken. Het huis, voor 20 personen, is warm, gezellig, knus en sfeervol, met een plek voor iedereen en bovendien ook nog privacy omdat elke kamer een eigen badkamer heeft. Wordt de lange tafel in de woonkeuken jullie favoriete plek of is het de woonkamer met gezellige open haard? De woonkamer heeft een apart zitgedeelte voor degenen die graag televisie kijken. Voor kinderen is er op de eerste verdieping een ‘hangplek’ ingericht.

Op mooie dagen is de afgesloten tuin de plek om samen te zijn, met een lange tafel, een speelhuisje én trampoline.

Extra veel gemak met de vele extra’s

Naast de luxe die de Kasteelboerderij D’Ouffenhoff al van zichzelf heeft, kun je je verblijf nog extra luxe maken. Kies voor gemak en zorg ervoor dat iedereen alleen maar hoeft te genieten. Bart en Liesbeth nemen je graag veel uit handen en hebben goede afspraken voor het bezorgen van boodschappen aan huis, verse broodjes van Bakkerij Peeters die ook op zondag bezorgen, drank die de slijterij al voor je klaarzet, een mobiele hot tub bij huis of een kok die je een avond in de watten legt in de kasteelboerderij. Hoe heerlijk is dat?!

Bezig...
Ga naar de website


De Kasteelboerderij De Berckt, Baarlo

Thema's uit dit plekje