Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Loof Cabin
Design vakantiehuis
1 - 4 personen
vanaf € 150 per nacht

Uniek 4-persoons vakantiehuis in de natuur

Loof is een bijzonder vakantiehuis, een houten design huis gebouwd op palen, gelegen in het groen. Dé perfecte plek om te onthaasten én op te laden, weg van de bewoonde wereld en toch van alle gemakken voorzien. Liefde op het eerste gezicht!

Loof, een luxe boshuis / cabin

Bij het zien van het huis maakt je hart een sprongetje. Gegarandeerd! Het huis op palen, ontworpen door een architect, is prachtig. Niet alleen van buiten, ook het persoonlijke en warme interieur klopt tot in het kleinste detail. Bij binnenkomst word je blik gelijk weer naar buiten getrokken. Door de grote ramen lopen binnen en buiten in elkaar over. Stoere materialen als hout en beton worden door warme kleuren en stoffen zacht. In de zithoek staat een Jotul houtkachel, de slaapkamers hebben beiden een groot raam met zicht op de natuur. De keuken is volledig uitgerust en de badkamer heeft een fijne inloopdouche.

De grootste luxe van het huis? Het ouderwetse gebrek aan WiFi, een bewuste keuze van de eigenaren. Om weer even bij jezelf te komen, niet afgeleid te worden door prikkels van buitenaf, te genieten van de live geluiden van de natuur. Zodat je echt alleen maar even hoeft te zijn…

Loof; afgelegen maar niet veraf

Loof heeft een bijzondere ligging, op de rand van bos en akkers in de regio Haspengouw. Om er te komen, rijd je de laatste twee kilometer over een onverharde weg. Een beetje avontuurlijk en dat maakt het net zo leuk. Het vergroot je gevoel even helemaal weg te zijn van alles en iedereen. Het verplichte minimum verblijf van twee nachten draagt ook bij aan dat gevoel, het geeft je de tijd er echt tussenuit te zijn. Mijn advies? Neem genoeg proviand mee voor een paar dagen en geef je over aan het ritme van de dag. Ontwaak met een blik op de velden, ontbijt in de ochtendzon vergezeld door een eekhoorntje, wandel door het bos, lees eindelijk dat boek op het terras of bij de houtkachel en verder vooral niets… behalve genieten!

Fotocredits: Liesbet Goetschalckx Interieurfotografie – Dronevideo: Aerovision

Loof Cabin Koekoekstraat 64, 3730 Hoeselt

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: