Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Huisje van Hout Noordwijk
6-persoons vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 250 per weekend

Vakantiehuis achter de duinen bij Noordwijk

Huisje van Hout is een zonnig vakantiehuisje achter de duinen in Noordwijk. Op loopafstand van zee op een klein, rustig vakantiepark. Noordwijk aan Zee met de lange boulevard en stylish strandpaviljoens ligt op ongeveer 3 km van het vakantiehuis.

Hip Huisje van Hout aan zee

Het (vakantie-) Huisje van Hout Noordwijk is klein en heel erg fijn! Het heeft de juiste uitstraling. Precies mijn stijl; licht, veel wit, zonnig en helemaal van deze tijd. Het Huisje van Hout heeft een gezellige woonkamer met open keuken. Bij de bank staat een gaskachel die zorgt voor sfeer en warmte na een frisse wandeling op winterse dagen. Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer met boxspring bedden. Aan weerszijden van het huisje een slaapvliering met aan de ene kant twee losse eenpersoons bedden en aan de andere kant een tweepersoonsbed. Er staan drie fietsen (met twee kinderzitjes), er is een wasmachine, TV en BBQ. Hoe fijn kan het zijn?! Helemaal in combinatie met de zee zo dichtbij!

Genieten aan de Hollandse Kust

Tuurlijk, je kunt vanuit Huisje van Hout Noordwijk lange strandwandelingen maken, eindeloos fietsen langs de bollenvelden, uitwaaien aan zee. Vanaf het park steek je de weg over en je staat in de duinen. Maar, je hoeft hier helemaal niets. Ontbijten in de ochtendzon, borrelen aan de picknicktafel in de avondzon. Tussendoor luieren in de lekkere ligstoelen. Hier kom je tot rust, volop genieten aan de Hollandse kust!

Huisje van Hout Drenthe

Wil je het strand afwisselen met een paar dagen bos? Huisje van Hout Drenthe is van dezelfde eigenaar!Huisje van Hout Noordwijk Duinweg 90, 2204 AW, Noordwijk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: