Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
it flinkeboskje
Vakantiehuis en groepsaccommodatie
2 - 24 personen
vanaf € 600 per weekend

Bijzonder vakantieadres in Friesland

it flinkeboskje in Friesland is eigentijds vakantieadres met een luxe 4-6 persoons vakantiehuis en een 12-24 persoons groepsaccommodatie. Hip, licht, zonnig, Scandinavisch en comfortabel zijn de kernwoorden van je verblijf hier.

Logeren in het Voorhuis van it flinkeboskje

Het Voorhuis voor 4-6 personen is ook daadwerkelijk een voorhuis, van een Friese boerderij. Eigenaren Rixt en Arjan hebben het huis omgetoverd tot een heerlijke vakantiewoning met Caribische en Scandinavische invloeden. Door de schelpen, het drijfhout, de pasteltinten, het vele wit en de natuurlijke materialen ervaar je hier een sfeer van zon, zee en strand. Net een beachhouse, maar dan in de Friese polders. De grote keuken is een fijne plek om te ontbijten, de woonkamer met houtkachel is een echte relaxplek. Boven zijn er drie slaapkamers met als eyecatcher het ligbad op een verhoging in de master bedroom. Vanuit je bed stap je zo in bad (en andersom!). De grote tuin is een fantastische speelplek met veel fruitbomen en een kleine kruidentuin. Op het terras geniet je tijdens zwoele zomeravonden van de feeërieke sfeer, de rust en ruimte.

Groepsaccommodatie en locatieverhuur

Naast het Voorhuis biedt it flinkeboskje nog meer mogelijkheden om te komen logeren. De sfeervolle vakantieboerderij heeft samen met het vrijstaande buitenhuis 9 slaapkamers en 6 badkamers. Er is voldoende ruimte voor families en vriendengroepen van 12 tot 24 personen om samen te koken, eten en genieten. Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Door de ligging, het uitzicht en het vele groen is it flinkeboskje de perfecte plek om eens anders te vergaderen en om met collega’s in een sfeervolle huiskamer nieuwe plannen te smeden.

(fotografie: Hans Mossel)

Winkelen in een weiland

De eerste zondag van de maand mei t/m oktober kun je tegenover it flinkeboskje naar de flinkefarm, een Friese Streekmarkt. Op het erf en in de boerderij je boodschappen doen en aan lange tafels genieten van koffie met taart. De Flinke Flea Market is iedere laatste zondag van de maand van april tot en met september.it flinkeboskje Flinkeboskje 1 8584 WV Hemelum

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: